MLUVÍ vaši PARTNEŘI s Bříškem?

15.01.2009

Zdravíčko,
včera jsem s manželem koukali na přátele, jak Ross mluví k břichu :-). A hned se chtěl opičit, já ale zatím ještě tak velké břicho jako představidtelka Rossovy exmanželky rozhodně nemám. Nevíte některá od kolikáteho týdne teda slyší? Na babywebu vývoj týden po týdnu to není. Já jsem dnes 20+6. a konečně jsem začala pořádně tento týden cítit pohyby, včera ve vaně, asi byly moc horká voda, jsem to dokonce i viděla :-).

A jak je to u vás, povídají si vaši partneři s bříškem? Nebo mu některý dokonce zpívá? A co lidovku nebo kabáty? Pochlubte se :-) aspoň, pokud nevíte odpoveď.
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
to maličké už to určitě slyší, já si s malou povídám už od té doby, co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. :s: a můj manžel také. :qu: Navíc jsem jí teď začala také číst pohádky, tak se s manželem střídáme, jednou on a jednou já. :\x:

In reply to by Jitulka-jt

to bych u nás moc reálně neviděla s těma pohádkama. \MOŽNÁ TAK MANUÁLY A NÁVODY K POUŽITÍ :-) . to teda klobouk dolů před takhle zodpovědným tatínkem, gratuluji. \možná u druhého až se budou číst pohádky tomu prvnímu, že se to s foukne jedním vrzem, te´ˇd ale ještě neví co je být otcem.....A já ho do ničeho netlačím, aby se moc neplašil myslím že má sám hlavu zamotanou dost.
:a:

Zdárek! Na Hami.cz je těhotenský kalendář a je to tam týden po týdnu. Už slyší-jsem totiž také 20+1, a každý tádýen to studuji. :-)))

cití pohyby na mém bříšku asi od 23tt a od té doby na malého mluví, vždycky mu domlouvá, aby tak moc nekopal, připadá mu to neuvěřitelný ... poprvé dokonce dostal kopanec do ucha, jen co ho přiložil :) Ale jinak mu teda nic moc nevyprávíme, jen tak člověk občas něco prohodí a taky jsem zkoušela pouštět natahovací harčku, ale na to malej nereagoval ...

In reply to by evanackeova

To mě nenapadlo s tím uchem, to je možná citlivější než upracovaný tvrdý chlapský ruce. Manžel totiž ne a ne nic cítit, když jen přiloží ruku na bříško, už to ani tak často nezkouší asi je z toho trochu deprimovaný.

In reply to by Dejmalka

cítila až mezi 19-20tt a byly to jen malé šťouchanečky, tak to taky nejdřív necítil, ale jak se malej rozjel a kopal víc a víc, tak už to nebyl pro přítele problém cítit i rukou, jak jsem psala to bylo někdy kolem 23tt ... tak si počkejte na větší kopance, stojí to za to :)

ahojky. Manžel si občas povídá, jsem 18tt. Ale zatím nemám žádné bříško, tak až mi začne růst, tak si to třeba uvědomí víc, že tam něco je a bude si povídat s bříškem víc

Ahojky. Miminka v bříšku slyší od 21.týdne, tak teď je zrovna ten čas začít se s prckem bavit :s: . Můj manžel si s ním teda nepovídal, přišlo mu to trapný. Ale občas ho pohladil a řek mu ahoj. Hele jinak s tou vanou. Neměla by ses koupat v moc horký vodě. Zvyšuje to riziko předčasnýho porodu. Bacha na to.

Ahoj Dejmalko, tak u nás taťka s bříškem mluví, hlavně poslední dobou, co tak zlobí. Malej dokonce už na jeho hlas reaguje. A co se hudby týče tak posloucháme vše U2 a tak různě a už to funguje i jako uklidňovák. jsem 28+5.

In reply to by lucinka_2

my jsme taky rocková generace, oba vlasy do půl zad.... Manžel teda radši death já zas trash...Ale co jsem těhu tak radši český - divokej bill, muzikál Krysař, Lucie, olympic ale i ty Kabáty a zpívám u toho...ale manžel mě zrazuje, že jestli zdědilo mimi hudební sluch po taťkovi, tak rozhodně zpívat nemám :-) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka