10+0tt

14.01.2009

Ahoj deníčku,
dneska jsem vstoupila do jedenáctého týdne těhotenství :-) Už je mi líp, sice mě trápí trošku nechutenství, ale není to závratné. Nevolno mi už skoro není, akorát jsem pořád unavená, ale to zase není tak strašné, pač mám vzorného manžela, který mi moc pomáhá.
Včera jsem byla na kontrole u MUDr. a zatím je všechno v pohodě. Délka těhotenství je stejná podle MS i podle UZ (dnes 10+0tt), tak to mám obrovskou radost. Předpokládaný termín porodu je 12.8.2008. Mimísek měří 2,73 cm, srdíčko mu krásně bušilo. Zítra jdu na krev, na počáteční test i na genetiku. Kontrola mě čeká za tři týdny - 4.2. Už mám i těhu průkazku, takže se během příštího týdne musím nahlásit do porodnice, aby mě vzali.
Peťa včera koupil mimču dudlík :cc):. Už aby tu bylo s námi :||):
Mějte fajnově a přeju zdravíčko miminkům, dětičkám, manželům a samosebou i vám :qu:

já jsem taky 11 tt a po nevolnosti už ani vidu, ani slechu, trápila mě celé 4 týdny..
Na UTZ jdu zase za 2 týdny, tak se těším, protože jdeme do Opavy, protože naše Mudr, nemá u nás na dědině tiskárnu k UTZ. To jsem taky nevěděla, že se do porodnice hlásí tak brzo...No radši se poptám..
Mějte se krásně a držím pěsti všem těhulkám a jejich fazolkám..

Gratuluju.Já jsem 11+4 a konečně mi není špatně!! :a\|: :qu: Myslela jsem,že se toho nedožiju.Já ještě průkazku nemám. :r: Nějak se to nestihlo.Na genetiku mi vzali krev a utz jdu příští pátek 23.1.Tak se moc těším,až uvidím mimíska -naposled jsem ho viděla v 8 tt-ale zároveň se bojím bojím bojím!!! :jawdrop: Jo a do porodnice se musí už tak brzy?Já jsem z Brna a nevím,jak je to tady.Zeptám se příště u dr.Ať jste zdraví a pěkně rostete!!!Hezký den! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka