Ahoj holky

04.01.2009

Ahoj holky jsem tady nová tak se tady zkouším zorientovat :D chtěla jsem se zeptat je tady někdo kdo má termín v srpnu? :dance: jinak všem přuéju krásný Nový rok a krásné těhulkování :\x: :\x:

Taky mám termín v srpnu a to 3. 8. Včera jsem byla na druhém UTZ a měla jsem do té doby zvlaštní pocity, vůbec jsem si těhotenství nepřipouštěla a vůbec mě to nebralo. Ovšem až do včera!! :s: :s: Když jsem včera na monitoru viděla našeho mimouška, jak mu tluče minisrdíčko, úplně mě to dostalo!! A od včera jsem s úsměvem na tváři, všichni se mě ptaj, ty jo, co je, co se tak směješ? A já k tomu mám sakra důvod!! :!k: :s: Mějte se!

ahoj vsechny tehulky:-)),
tak uz jsem se opet zaradila mezi vsechny radostne "tloustnouci" maminy:-)), ale jelikoz je to podruhe, tak uz to tolik neprozivam jako napoprve, coz ovsem neznamena, ze nemam velikanskou radost!!!! a ted se tesim az bude cca tak konec ledna a presne mi konecne byt desne zle, neb uz to trva mesic a jsem docela vyrizena a vyrazena z bezneho provozu:-(( ale co by clovek pro ta nase slunicka neudelal, ze?:-)) termin mam 12.8.
tak at se vam vsem pohodove tehotni a krasne si to uzijete:-))

Ahoj Jane, já mám termín 4.8.09, ale na screening jdu až 19.1., zatím si totiž nějak to těhotenství nepřipouštím, jenom ty občasnén lehké nevolnosti mi to připomenou. Tak doufám, že vše bude v pořádku a budu ta jedna z mála, která se ráno či večer nekamarádí se záchodovou mísou.

In reply to by Esterkaa

Ahoj esterko já mám 7.8. a čekáme s přitelem první tak jsem mooooooooooooooc štastná :dance: chtěla jsem se tě zeptat jestli už něco kupuješ nebo ne,protože já vůbec nevím kdy to mám vše kupovat jestli už teď nebo mám ještě počkat :n: :a\|:

In reply to by jane.rosta

Ahoj, také čekám první mimi :h:
něco jsem kupovala na mimi když jsem ještě nebyla těhotná, šla jsem občas do C+A a koupila něco dala jsem něco kamarádce něco mám ještě doma protože jsem neodolala a říkala si že to prostě potřebuju :s:
Ale ted ještě zatím nic jsem nekoupovala, chtěla bych počkat až nám paní doktorka řekne jestli je to holčička nebo kluk. Už se těším až budeme vybírat na mimi věci s manželem.

Dnes jsem byla na screeningu 26.1. tam jdu na kontrolu. Dostala jsem první fotku mimíska, a dívala jsem se jak v bříšku řádí, točil se tam a nemohli jsme ho vyfotit ale nakonec se podařilo :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka