Zarijovky 08 dotaz

16.01.2009

Holky vsechny jsme rodily tak nejak stejne v zari...
Merila nektera z vas mimcum nohy???? kolik maji cm chodidla???? malej ma 10-11 cm a velikost ponozek sem mu koupila pro 6 mesicni mimco a jsou mu... No snad nebude mit v dospelosti lode... Jak to mate???? a jakou velikost ponozek kupujete??? ja se v tom cislovani nevyznam.... :00:

myslím,že s ponožkama je to jako s ostatním oblečením, náš Míša nosí vše na 6-9 měsíců a byly nám v úterý 4.měsíce. nočičku máme 9cm.

janka.82

Hani, já jsem nějaké ponožky dostala a teď jsem dvoje koupila od oka a jsou mu. Jinak jsem mu chodidla měřila a už máme taky 10 cm 8)

Nožky jsem malé sice neměřila, ale kvůli tobě to jdu udělat... takže máme 4 a půl měsíce a nožku má 10 cm, no a na délku máme kolem 69 cm, ale do poradny jdeme až v pondělí, tak jsem to jen tak odhadla podle přebalovacího pultu, který má mít 70 cm... a jinak mám ponožky z Tesca, takové bílé s protiskluzovými kolečky na spodní straně od Cherokee a bylo na nich napsáno 12 měsíců - koupil nám je tatínek, když jsme zjistili, že ty malé ponožtičky do půl roku jsou nám malé... a nosíme je od 3 měsíců, jsou hezky pružné, to jo, a jsou nám jaksi pořád akorát... ale spíš je máme jako podkolenky, ovšem ta délka chodidla sedí... a kromě jiného je nám velikost 3 - 6 malá a tak ve 4 a půl měsících nosíme 6 - 9 měsíců, tak se nediv ničemu, ony ty velikosti uvedené na zboží jsou hodně orientační a nesedí...

Ahojky, já jsem teda rodila na konci srpna, ale můj malej má 11cm nožičku. Ale u nás je to asi dědičný, jeho tatínek si kupuje né boty, ale minilodě - vel. 48-50. Ponožky ani nevim, jakou má malej velikost, prostě to kupuju od oka a raději teda už větší.

Ahojky! ponožky nekupuju, mám je po neteři, tak nevím, jak je to s číslováním! ale když mi kámoška donesla ponožky 0-3 měsíce, tak je Vivi mělave 2 měsících malé! teď jsem jí chodidlo změřila a má přes 9 cm, ale 10 to ještě není!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka