Nástřih hráze-co na hojení

16.01.2009

Ahojky, co jste používali po nástřihu hráze na lepší hojení? Nevím jestli mě to čeká, ale u prvního jsem nastřižená byla a podle rady dr. a sestřiček jsem nepoužívala nic. Radili čistou vodu, několikrát denně sprchovat a větrat a upřímně zas takovej zázrak to nebyl :00: Nemáte někdo něco lepšího? Díky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak ja taky jenom to co radily sestricky a dr. Hlavne hodne omyvat a vetrat. Na pokoji byla jedna maminka a kdyz rekla ze se sprchovala za den jen 3x, tak ji dr. "nadala". Proste se to hojeni musi pretrpet. Me to trvalo asi tak 3 tydny.

Ahojky, tak větrání a časté sprchování určitě. Potom, sedací koupele v dubové kůře, prodává se i mast a na hojení jizev "kontraktubex" (nevím jak se to píše.)ten je super. Vím o čem mluvím, byla jsem nastřižená až k p.......... :c: a pomohlo to.

kůry je super,používala jsem od druhého dne po porodu,ten 1.to ještě dost štípalo a navíc nám to několikrát denně potírali asi jodisolem.Pak mi dávali ještě takové čtverečky,byla to zamražená gáza s mastičkou,protože mi to dost napuchlo :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka