Rozhodnuti

15.01.2009

Ahoj holky :) vcera, kdyz jsem dostala ms, tak jsem premyslela o vsem a tak. A dospela jsem k rozhonuti, ktere me sice netesi, ale bude to tak lepsi hlavne pro me. Pritel v breznu odjizdi na 9 mesicu a bude jezdit jenom na vikendy :( :plac: bohuzel jet musi. A moc by si pral tehu prozivat se mnou. A ja bych si to prala jeste vic nez on mit komu rict o prvnich pohybech nebo si postezovat kdyz mi bude mizerne :) takze se snazilkovani se odklada tak na pul roku, aspon si vyresime bydleni. Takze holky budu vas dal sledovat a drzet vam palecky jo :) moc jste me podporili kdyz jsem potrebovala, jste zlaticka :)

Heluško, děláš správně. Můj přítel jezdil domů na pár dnÍ v měsíci celej rok, a můžu ti říct že by nebylo nic horšího, než prožívat těhu sama bez něj! teď v březnu končí, takže na miminku intenzivně pracujeme :c: Už se nemůžu dočkat, až bude doma napořád, je to moje opora, a fakt si nedovedu ani nechci představit, jaky by bylo těhu bez něj, chci ho s sebou brávat na UTZ, vybírat s ním kočarek, postýlku....... :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
Takže doufám, že až se po půl roce opět vrhnete na snažilkování :c: tak budeš hned těhu (první trimestr je stejně nejvíc stresující- zvracení, blbá nálada atd. :'zz): tak bys ho aspoň tohohle ušetřila) a pak by přijel, a ty bys byla už v krásným 4. měsíci. Bude na tebe moc myslet, ať spolu to odloučení zvládnete (věř mi, že tolik probrečných loučení, jsem snad nikdy neměla, a to prázdno, co po něm vždycky zůstane..... no nebudu tě strašit, tobě bude jezdit domů každý víkend, to je fajn, ten můj jezdí domů max na 4-6 dnů v měsíci :\/: )
HELUŠKO, AŤ SE TI DAŘÍ! PŘEJU JEN TO DOBRÝ!! MĚJ SE MOC KRÁSNĚ A SEM TAM SE OZVI, AŤ VÍME! :h: :h: :h:

Heluško, myslím si, že jsi se rozhodla správně. Kdyby jsi na to byla sama tak by jsi byla psychicky špatně aspon to beru podle sebe. Mě manžel jezdil 2,5 roku domu jen na víkendy. Občas jezdil jen jednou za 2 týdny. A taky jsem říkala, že se vezmeme a budeme pracovat na mimi až bude doma. :qu:
Už to bude rok co je doma a jsme pořád jak na líbánkách. Předtím jsme si byli hrozně vzácný. Od té doby co je doma jsme se vzali a od srpna zkoušíme mimi. Uvidíš, že budetete po sobě hrozně toužit a ze začátku se ti bude i stýskat, ale pak si zvykněš, že to tak je a uvidíš, že to zvládnete a nečekeně se ukáží //. tak ti držím palce ať to zvládneš...a není ti tak do :\\:

Ahojky Heluško,

tak tohle rozhodnutí je jen na Vás a nikdo Vám v tom poradit nemůže.... každopádně si myslím, že je to rozhodnutí správné.... pokud má přítel jezdit jen na víkendy, nebylo by dobré ani pro něj ani pro tebe, kdybys těhotenství prožívala sama.. ;) ... myslím si, že i chlap by si měl užít... :s: .... každopádně si taky myslím, že otěhulíš hned, jakmile si znovu nebudete dávat pozor, budete po sobě toužit a spermijky budou pěkně nachystaný.... :D ... tak budu moc držet pěsti, aby jste vyřešili bydlení a až budete chtít zapracovat znovu na miminku, tak aby to vyšlo :one: .. :a:

In reply to by lulubar

Dekuju slunicko :) ja jsem na neho hodne vazana tak bych hodne bulela, protoze by se mi moc styskalo no :( ted je pro me hlavni najit si neco sveho a zbytek necham tak :) co bude bude :smich: tak a u tebe chcu za tyden videt // carky a zadne vymluvy :smich:

In reply to by Heluska11

Heluško aspoň vyřešíte bydlení a kdybys byla těhu a byla pořád smutná, že u sebe nemáš miláčka, tak by to mimi taky neprospívalo :( ... tak to tak bude asi lepší... ;) ... jinak s tím vázáním jsme na tom stejně.... manža měl původně taky na půl roku odjíždět a nejezdil by ani na víkendy (je voják), ale nakonec to nevyšlo :D .... jednak bych se o něj bála :O a jednak by mi bylo strááááášně smutno :s: .... no a ty // nevím nevím... vymlouvat se nechci, včera jsem byla u doktora, pak se hodím příspěvek, můžeš si počíst... :s: :one: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:smich: ty ajusko a pak jak budu mit vykyvy nalad tak budu bulet cely den co, to bys mi prala :) no ja si to miminko preju tak moc a na druhou stranu s nim nechcu byt sama jeste vic :) to je zapeklite takze to nechame tak kdyz se zadari tak to tak ma byt a kdyz ne tak to bude lepsi :) tobe moc drzim palecky at uz se dockate :) a jak se zase zacneme snazilkovat at uz te tu nevidim :smich:

;) :a: jejdanky,takze odklad,ale chapu,protoze pokud by muj odjel na takovou dobu,tak nevim nevim,ale asi bych se rozhodla jako ty.. Hodne stesti a at ta doba rychle utece a znova do boje..!!

In reply to by siska333

Ahojky jako uplne to nevzdavam :) jenom se nebudemem cilene snazit a jelikoz nejsem zadna nynfomanka :smich: a ten muj to taky nepotrebuje porad tak se intenzita sexiku snizi no tak uvidime, ale fakt bych chtela aby byl se mnou takze kdyz budu citit ovu tak si dame pozor :) taky doufam ze to rychle utece :) a tobe drzim palecky :one:

Ahoj Heli,to tě obdivuju,já bych to bez svyho asi nevydržela :n: Ale jak píšeš aspon si budete vzácnější ;) Uvidíš jak na to tak myslet nebudeš,tak se vám zadaří ani nebudete vědět jak :h: Tak nás hlavně neopust :w: nebo si tě najdem :c: Já jsu z Brna tak ti na tvýho miláčka tady dohlídnu ju? :s: :one:

In reply to by kesja

Jsi hodnoucka :smich: no taky jsem zvedava jak to vydrzim no budu muset :( nechapu jak kdysi kluci chodili na vojnu na 2 roky HRUUUUZAAA. Tak si rikam ze bude jezdit aspon na vikendy :) A neopustim vas urcite jsem holka zvedava a tak bych si nenechala ujit vase uspechy :) :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky cetla jsem ze mrcha prisla, a ze jsi rada :) tak trosku to asi zamrzelo, ale je fajn ze to zas tak neresis :) ty jsi mi taky prirostla k srdicku a moc ti mimi preju :) pockam si jak na vas bude pusobit cajicek a pak si treba taky koupim :smich: neboj budu tu porad chodit a pisinkat do blogu :) jen nebudu zakladat nove no a za par mesicu tu jsem zas :) ale prasky brat nebudu takze kdovi :smich:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Do skoly :( kterou potrebuje kvuli praci. Ach jo, ale musim to brat sportovne. Ten cajik na neplodnost je pry chutny :) tak uvidis :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty kelisko jedna :) ja jsem uplne stejna :smich: do brna no nastesti ne dal

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja jsem taky strasne zvedava a to se mi uz i vymstilo nekdy fakt lepsi nevedet, nestarat se, nezajimat se :smich: ale kdyz uz mas takovou povahu tak to nejde. Tak si uzijte dalsi mesic snazilkovani a tentokrat snad uspesne :smich:

tak asi mas pravdu heluska taky bych chtela aby pritel byl u toho.Uplne te chapu a aspon trosku vypnes a treba to pak bude lepsi a pujde to uz rychleji:-)Tak sem chod aspon kukat.Tak se mej hezky :c: :one:

.. a tím, že nebudeš řešit antikoncepci a nebudeš se ani na mimi teď soustředit, tak někdy během toho období v nějakém víkendu zrovna může náhodou být ovulka a může to vyjít, ani nevíš jak :) První měsíc ani nebudeš vědět že jsi v tom a na druhý už budete žhavit denně dráty a a třetí už určitě bude doma :D

(to jsem vymyslela scénář, co? :D)

In reply to by Kašíkus

Jn Kašíkusku vymyslela jsi to bezvadne :) a antikoncepci resit nebudu :smich: uz tak to pro me bude tezke jsme spolu porad ach jo, ale alespon si budeme vzacnejsi, ale radsi bych byla vsedni a spolu :smich: videla jsem tvuj ultrazvuk a je nadherny :) gratuluju :one:

Asi bych taky chtěla, aby těhotenství prožíval přítel se mnou, tak bych se asi rozhodla pro totéž. Budeš nám tu chybět chybět Heli, měj se hezky a ať se vám pak brzy zadaří :\x: :cc):

In reply to by Andisek

Dekuju Andisku :) kdybych otehotnela ted tak bych si pak vycitala ze jsem se pripravila o podporu a tu krasnou dobu, kterou tehotenstvi doufam bude. A taky bych byla prvni mesice s mimcem sama, coz by bylo asi hodne narocne no, ale i tak me to mrzi no srdicku neporucis :( tobe drzim palecky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka