JUPIII !!!!! Nas mlecny pribeh pokracuje!!!! :o)))

11.01.2009

Tak se s vama musim, holky, podelit o tu prevelikou radost, ktera ze me tedkon sala!!!! :dance: :\x: :c:
Vim, ze v tuto pozdni nocni hodinu tu asi najdu malokoho, ale to vubec neva - vy si to treba prectete zitra. ;) Takze tedy:
Nedavno sem vam tu psala - cela nestastna - o te me male bojkoterce, ktera zacala zahadne (temer ze dne na den) odmitat kojeni a moje mlicko. :( Ja z toho byla nestastna jak safaruv dvorecek - fakticky :r: a absolutne sem se nechtela smirit s tim, ze bych mela s kojenim snad uz prestat?! :n: :n: :n: Tak sem se rozhodla, ze to jen tak vysumet rozhodne nenacham a pustila sem se do boje.... :00:
Zavzpominala sem na nase "mladicke" zacatky s kojenim, po velice dlouhe dobe necinnosti sem opet zprovoznila starou dobrou medelackou odsavacku a s ni sem zacala pres den odsavat, abych neztratila laktaci. ;) Jake bylo moje prekvapeni, kdyz sem se za par dni budila v noci s pocitem, co to mam na sobe za tezkou podprsenku???!!! :? :s: No nebyla to zadna special podprda, ale mlicka zas jak pro cely regiment .... :00: :q: :h:
Ale to nejkrasnejsi prekvapeni prislo az pote :k: :c: Moje draha ofelie Lucie :girl: po necelych 3 tydnech bojkotovani prisla prekvapive k rozumu :one: a uz je ochotna pres den zase pit, takze vam tu slavnostne oznamuju, ze v jejich - prave dnes 9ti mesicich - opet a zase u nas tece mlicko proudem a ze uz zase kojime!!! :qu: :qu: :qu: (sice je to obcas fuska - tu cacorku pres den u sebe udrzet .... ale v noci - v noci si to teda spolu uzivame maximalne!!!! :h: :h: :h: )
Takze mile damy, kojime ted priblizne 3x denne ;) A sem fakt stastna jako blecha - kazda kapicka mlicka od maminky se pocita, no ne??? :q: :k: :h:
Preju vam krasne lednove dny a KOJENICKU ZDAR! :a:
SHARANE + opet sava LUCINKA :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky