dalsi zazitek s doktorama

15.01.2009

ahoj, tak jsem nevydrzela a malyho jsem vzala k doktorce (ma druhy den vysoke horecky). Tam jsem jim rekla ze se mi nelibi jeho varlatka, jedno ma cca petkrat vetsi nez druhy. Ta na to mrkla a okamzite nas vyslala na chiru do nemocnice. Po dvou hodinach cekani ho doktor prohledl, rekl ze to je plny vody (vodni kyla) a ze s tim nic delat nebude a mame prijit za dva mesice na kontrolu. Ptala jsem se jestli ty horecky jsou z toho a rekl mi ze ne. Ale z ceho josu uz mi nikdo nerekl, protoze jsem si mela zas pockat na pohotovost na pediatrii pokud bych chtela .. Na to ze jsem kvuli horeckam byla u doktorky a ze teda nevim proc mam zas platit na pohotovosti, proc me proste neprohlidne normos doktor, mi oznamili, .. jo pani, ja jsem chirurg.. a pediatrie byla plna deti. Takze jsem vzala malyho a jela domu. Ja se hlavne bala ze ma neco s tim varlatkem, abychom neco nezanedbali a pak nemel dozivotni problemy.
Ach jo.. mozna jsem tam na ne mela jecet, nebo cekat dalsi dve tri hodiny ale ja na to nemela nervy. Malymu se snazim horecku srazet, ted se i zadarilo tak si chvili hral.

Ahojky Hani tak vás to taky trápí chudinky malinký ty naše prdelky je to hrůza doufám že už je vám lépe a posílám pusinku na uzdravení sisina a Matějíček

Ahojky Haničko, vy to taky pořád máte trápení...chuděrka malej. A čím mu srážíš ty horečky? Našemu Míšovi vždycky pomohl ten NUROFEN. Zkoušela jsi ho?

Ahoj Hankitko a Mathiasi :a:
Nemáte to jednoduchý :r: ale moc vám držíme s Kiki pěstičky, ať je brzy zase dobře :k: Ti doktoři jsou dneska fakt hrozný :jawdrop:

holky dik za podporu. ja taky doufam ze to je JEN tim zoubkem co leze. Nejhorsi je kdyz ho drzim v naruci, on krici, place a je varici a ja mu neumim pomoct. Ted usnul tak snad mu to trosku pomuze..

teda vůbec ti to nezávidím. Ty doktoři jsou někdy fakt hovada. Na tu teplotu zkus Panadol baby a já ještě dávala zábal na ručičky a kotníčky ale ne z ledové vody, jen z takové odražené. A Musím říct, že mi to u Zuzanky při zoubkách pomohlo. Držím pěstičky, ať jste rychle fit!

Ahojky, ach jo s těma doktorama je potíž, co já jsem se tu už napsala o nich....
Tak snad to bude dobré, jak ty teplotky, tak to varlátko... Držíme pěstičky.

Ježiš,ty doktory aby člověk snad prosil...Doufám,že to budou jen ty zoubky,my to taky tak měly...Držím pěsti!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka