Omluva

15.01.2009

Omlouvám se Vám.Ale bylo mi líto,že nikdo nic nenapíše když vím,že se to tu pořád řeší. Jinak bylo tam psáno,že tu někdo nesedí celý dny.....já tu taky nesedím celý dny.Hold taky chodím do práce a tak...ale zajímá mě hold jak je na tom moje tělíčko

Ahoj, já jsem tvůj dotaz četla Jajussko, ale bohužel se vůbec v BT nevyznám, tak bych ti asi moc neporadila víš.... :n:

Uplne Te chapu...
Taky nepatrim k tem "top vyvolenym" kterym se odpovida jen kdyz napisou "A" :D takze to ber s nadhledem a sama za sebe vim,ze tady jsou holky,co rady poradi,kdyz vi! :a:

In reply to by annonymní

Máš pravdu,sou tu některé takové ale to bude asi tím,že reagují na veliké množství diskusí a se všemi se znají trochu blíž.A ano máš pravdu i v tom,že sou tu takové které rády poradí když vědí,jen to chce trochu trpělivosti.Omlouvat se nemusí,zároveň ale taky nemusí čekat reakce druhých.

Já ti věřím že ti to přišlo líto,mě se to už taky párkrát stalo ale rozhodně sem nikomu nic nevyčítala.Prostě jsi neměla štěstí.Příště stačí hodit novej odkaz ale bez toho,že budeš brečet že si tě nikdo nevšímá.Už nejsme děti,na tohle by se hrát nemělo.Nechci tě urážet,nic proti tobě nemám,ale sou věci který by se tady dít neměly.A nejsem sama kdo si to myslí,už to tu párkrát proběhlo a to v dost drsnějším podání.

In reply to by lidushka

Ty jsi nějaká "drsná"... :P Úplně mě polil mráz po zádech, když jsem si to četla. Jako kdyby na mě mamka ukazovala "ty ty ty". Jajusska to snad tak moc nepřehnala, ne? :) A taky se omlouvám - tahle diskuze se mě totiž vůbec netýká :a:

In reply to by PavlínaL

To netvrdím,a drsná si nepřipadám :00: .Každej tu píše co si myslí tak sem to napsala taky a že se to někomu nelíbí přeci neznamená že si hodim mašli.A nemáš pravdu že se tě ta diskuse netýká,tys taky mohla odpovědět na její dotaz,tak proč jsi neodpověděla?? :dance: O to tu totiž kráčí viš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka