2 měsíce

12.01.2009

Ahoj holky.
Tak se jdeme pochlubit.Dneska jsou malému 2 měsíce :dudl: Malý je moc šikovný a hodnoučký :hearts:.Už 2 týdny máme zajetý večerní režim takže v sedm jde spát a mamka má klid.Jenom doufám,že nám to už zůstane.Je to náš miláček :papa:

malej je úžasnej.My taky měli tenhle režim,ale vydržel chvilku pak sme najeli na jiný a za 14dní bylo opět po všem .......ta plína je boží Nel jí taky takle měla-navedla ji na to tchyně-já z toho byla ze začátku totálně v pr...a v noci sem nespala ale kontrolovala jestli Nel dýchá,ale když sem jí plínu vzala bylo zle tak sem si na to zvykla :00:

In reply to by Edna

Děkují.Já jsem tu plínu malému nechala u pusy kdyby náhodou ublinkl a on si jí začal natahovat přes obličej a pak vždycky usnul.Tak jsem si říkala,že se mu to asi líbi a dala jsem mu jí za hlavu a on si jí pak natáhl nějakým způsobem přes hlavu a spinkal.Já mám monitor dechu tak jsem trochu klidnější.

Máš krásného chlapečka!To máš fajn, že tak hezky usíná, mému Vojtovi bude 10 týdnů a někdy usíná v osm, někdy to je ale o mnoho později. A jak se Ti budí v noci?

In reply to by Anja

Je to super když ho večer uložím a je klid.Někdy si tam sice pobrble,ale pak si natáhne plinku přes hlavu a spí.Pak se budí o půl druhé.Nají se grcne a dám ho zpět do postýlky a za chvíli zase pěkně spí.Pak už kolem šesté,půl sedmé je vzhůru a to už vstáváme.

In reply to by lu.kikina

plínku přes hlavu, to je legrace! :s: To máš fajn, náš cvalda vstává taky kolem jedné, pak ale po dvou, třech hodinách až do rána, pak to dopadá tak, že vstávám v 10 :n:

In reply to by Anja

už potom nechce zabrat.Usne pak zase kolem půl deváte a to tak na půl hodiny takže nemá cenu se vracet do postele.Přišla jsem na to,že když mu dám plinku přes hlavu tak je klidnější.Dám mu jí kolem hlavy a on si jí natáhne přes hlavu.Ségra říkala,že jí tak malá taky spávala.Ted spí tak jsem ho vyfotila a hodím Ti fotku at se můžeš mrknout :smich: http://www.mojetehotenstvi.cz/pro-anju

to je krásné zlatíčko!! to máš super ten režim, my jsme taky měli, ale ten se nějak ve 3 měsících porouchal a teď 14 dní jsou noci dost krušné!!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka