včerejší kontrola - mimísek hlavou nahoru

15.01.2009

://: Tak mě včerejší kontrola trochu vyděsila,kdo máte zkušenosti s mimískem v poloze koncem pánevním?Toto pondělí jsme byly na UZ a byl Lukýno hlavičkou dolu.Včera jsem byla v poradně a i v poradně si mě dr.. raději překontroloval UZ a on se had jeden za ty 2 dny otočil hlavou nahoru.Tak jsem dostala leták jak mám cvičit aby mu to bylo nepříjemné a otočil se zpět.No tak snad se otočí,stalo se to někomu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj ja jsem se rodila zadeckem napred a moje mama na to dodneska vzpomina jen v dobrem. Resili jsme to i na predporodnich kurzu a ta porodni asistentka rikala ze to neni nic hrozneho ze se muze jeste porad obratit a navic pry je sice prirozeny porod delsi ale min boli. Nedelej si starosti.

Ahojky!!Tak mě se to stalo u prvního,malý se otočil hlavičkou nahoru v 32.týdnu,cvičili jsme,sexovali na čtyřech atd.,ale už se neotočil,šla jsem císařem.

In reply to by kockral

no to mi neříkej,ale co lepší 100x císař a zdravoučké mimčo ne?Jdu na kontolu až za 2týdny se z toho pominu.Přijde mi to děsně dlouho.s tím sexem mě to dneska ale taky napadlo :s: jsem řekla hned mužskýmu že to bude jen ze zadu :one:

In reply to by mawerička

Každopádně je to lepší,hlavně,ať jste oba zdraví!!! Nejlepší je to,když jsi na čtyřech a hlava co nejníž oproti zadku!!! My jsme to takhle tenkrát dělali asi dva měsíce. Ale stejně se neotočil,ale kdo ví,možná se točil až moc,že? :s:

In reply to by kockral

to máš asi pravdu :c: jinak máme 2pozice jak mám být jedna je nohy (kolena)podepřený a hlavou dolu-trupem svisle dolů a druhá-na zádech s podepřenou bederní páteří břišní svaly jsou nepohodlně napjatý,vždy vydržet 2-3min. a to 2-3x deně.Je to dost nepohodlný ale co bych neudělala.

Já myslím že když se ti teď dokázal otočit tak se klidně může vrátit zpátky. Ten můj je koncem pánevním už od 27tt tak pochybuju že by se mu teď chtělo dolů :)

In reply to by mawerička

No když se teď dokázal otočit hlavou nahoru tak dolů už to zvládne levou zadní ;) Zato ten můj je lenoch, jak měl málo místa aby tam mohl ještě řádit, tak se usadil podélně v levé poloze a když už ani tak se tam nevešel, tak se otočil hlavou nahoru a je tam očividně naprosto spokojený :) Já se tak těšila na normální porod že je to nový zážitek a který není zrovna každý den a teď to vypadá na císaře. Ale hlavně aby byl v pohodě, jediné co mě na tom štve že ještě dlouho potrvá než se budu moct normálně hýbat... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky