horečka a zoubky

15.01.2009

holky prosim o radu!! kdyz vasim detatkum rostou/rostly zoubky, mivaly horecky?? a pokud ano, jak vysoky a jak dlouho??

Majdince, když lezly dolní zoubky, tak to sem o tom skoro ani nevěděla, nebo teda, spíš to Majdinka nedávala znát.. ;) .No, ale když lezly horní, to už bylo jiný kafe.Horečka přes 38, ale nebylo to nějak moc dlouho, asi dva dny, noci docela chaotický a nechtěla ani tolik papat.

ahoj hani, nám se dere teď 4 stolička, dohromady 12 tý zub...a malá měla dva dny vždy k pozdnímu odpoledni teploty...taky jsem nevěděla, z čeho, jestli z toho hnusného počasí, ale to by snad měla celé dny a ne jenom k večeru...taky hrozně moc drtí zubama dudel, cokoli co se dá, takže to taky připisuju zubům...vždycky jsme ji na spaní dali Ibalgin sirup a do rána teplotka zmizla..
přeji vám, ať už se máte líp a nic vás netrápí :h: :k:

ahoj Hani, tak ráda bych poradila, ale bohužel nemám s tím zkušenost Viky je ještě bez tesáků :s:

Ahoj Hani,řeknu ti můj příběh.21.12 jsme jeli s Lucinkou na pohotovost protože měla 39horečku z ničeho nic tam nám řekli že z toho může být viróza a abychom sráželi teplotu.Jenže Lucince nic nebylo a 3 dny měla vždy večer přes 38,5teplotu tak jsme před štědrým dnem jeli znovu.Paní dr.nabrala krev a řekla že tovypadá na 6dětskou nemoc.Žádná nemoc to nebyla a le vylezla nahoře 1.takže jsme měli vysoké horečky 3dny k zoubkům a také řidkou stolici.

In reply to by Hankitacz

Trápil nás kašel a strašná rýma.Byli jsme minulý čtvrtek u dr.napsala něco na odhlenění po 1ěhod.že ji to trochu píská na průduškách.Jenže se to nelepšilo tak jsem v pondělí jela znovu a ejhle má z toho zánět průdušek a antibiotika.Jsme pořád doma už mi to leze na mozek a to jdeme na ko až příští týden.už mi nechce brát ani léky takže si užívám.Dětičky je hezký mít ale když jsou zdravé jenže na nás se to nějak sype.jsme víc nemocné jak zdravé a já vždy s ní tak strašně trpím že je to hrůza když ji nemůžu pomoct.Držím vám palce ať jsou to jen zoubky

In reply to by Eva80

Evi to je mi moc lito, fakt drzim pesti at je brzo v poradku. Ja te chapu.. My uz mame za sebou podezreni na meningitidu (nakonec "jen" bakterialni infekce mocovych cest a tyden v nemocnici, kde malymu delali i lumbalni punkci :( ), zapal plic a pak dalsi nevim co s antibiotikama.. vsechno behem peti mesicu. Je to sileny.. :( A to vim ze jsou decka co jsou nemocny jeste casteji.. to uz vubec nechapu jak to ty maminky zvladaj.. Ja to moc nezvladam ..
At je maly brzo dobre :h:

In reply to by Hankitacz

HANI,moc děkujeme.Ať se tvůj prďolka taky brzy zdraví.Já si vše pamatuji když jsi sem psala :( Já to taky nezvládám :r: já jak má vysokou horečku tak raději jdu mám strach protože jednou měla febrilní křeče z horečky po očkování tak od té doby šílím :r: Jestli chceš mít jistotu tak zajdi raději k dr.Raději jednou navíc než si pak něco vyčítat.Tak to říká naše dr. :one:

In reply to by Eva80

uz jsme byli a vim stejne prd.. ma zvetseny varlatko - vodni kylu ale z toho horecku nema.. ale z ceho ji ma a comu je,to nevim, to mi ani po dvou hodinach v nemocnici nikdo nerekl.. takze zitra asi pojedem znovu k doktorce..

Ahoj, nám se prořezávají zoubky už asi měsíc a to je nám 5 měsíců máme dvě boule a zatím nic tak čekáme a slintáme :s: . Horečky neměl a spinká celou noc. :'zz):

ivka2222

ahojky Hani,koukám že vás trápí horečky,no u nás to bylo jen u prvního i když dr. tvrdila že je to střevní viróza já jsem do dneška přesvědčená že to bylo od zubů,potom už to bylo bez teplot a že má plnou hubu zubů :s: Haničko,kolik má?a jak dlouho to trvá?a něco k tomu má taky?jako rýmu kašel?a kolik přesně má prďolka malej?

In reply to by ivka2222

ja uz jsem z toho uplne unavena, to je porad neco..
takze.. Malej mel 38 vcera cca v deset vecer, dala jsem mu panadol baby, v pul ctvrty rano mel 39, dostal brufen (sirup), rano cca v pul osmy mel zas 39, dala jsem mu uz cipek - Paralen. ted uz mu budu stridat jen cipky (paralen s nurofenem).. ted spi ale horecku ma, kolik presne nevim. Rymu nema, kasel nema, vidim nateklou dasen a bilou tecku na dasni, v noci mel uplne mokry fleky pod pusinkou a kdyz jesm sla do lekarny dneska tak chlap rikal ze hodne plakal ale ze to vypadalo ze ho boli ten zoubek. Kdyz mu sahnu na ouska tak ho neboli.. uff.. tak to je vse :-)
Jo a uz ma ctyri zuby a sice byval protivka a urvanej ale bez horecek..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky