To snad neni pravda:-)

15.01.2009

Tak já nevím jestli se mám smát nebo brečet, už mi nějaký 2 týdny vynechala MS,a protože jsem předtím byla u doktora, ten mi dal prášky na úpravu cyklu a vše bylo ok, tak mi to teď přišlo divný. Tak mi včera přítel koupil těhu test, no a byly tam 2 čárky ://: ta druhá sice slabá, ale byla. Ale opět by to bylo přes ochranu, už po třetí!!! poprvé to bylo před depo proveru ( o to jsme přišla) a dvakrát přes kondom...no je tohle možný?????? Snad to byl jen špatnej test. Každopádně je mi to tu hodně blbý psát když vidím jak se tady některé marně snažíte už hodně dlouho, a mě se to povede 10 měsíců po porodu. Jíá chci druhé mimi ale né tak brzo po sobě...Simča není zrovna žádnej andílek!!! Tak mi prosím držte palce ať těhu nejsem.

No tak nevím jestli ti mám gratulovat nebo nee :00: Každopádně je to náhoda jako blázen, tak ať ti to dopadne co nejlíp :)

Ahojky. Tak to ti držím všechny čtyři, abys těhu nebyla. Já si ďála test když bylo Adéle 6 měsíců a málem jsem se počůrala štěstím, když tam byla jen jedna čárka :00: Mít dvě těti takhle po sobě... :no: Já chci druhý tak nejdřív za 2 roky, až bude Áďa chodit do školky, abych si mohla 'užít' ty těhotenský nevolnosti :sick:

In reply to by foxi1

uplne te chapu.... jako ja do toho prijit tak asi jdu... vim je to osklivy rict ale co - jsem rada ze zvladam jedno a navic ted v tehle dobe mit deti takhle rychle zasebou to chce dooost penez a hlavne ty nervy..a jestli je z polovicky simca jako Rozi tak to potes hodiny......

Tak to je síla :s: Prosímtě přečetli jste si návod k použití kondomu? Kam ho navlíkáte :!k:
Tak držím palce, ať je to jenom špatný test. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka