Antikoncepce

14.01.2009

Milé mé :-)
s antikoncepcí Mirena mi dopoledne nikdo neporadil, tak se zeptám obšírněji...jakou berete po porodu antikoncepci a jak vám vyhovuje?
Doufám, že až si vyberu, tak konečně slavnostně zahájíme s přítelem sexuální život :h: ...pravda, je to sotva rok a půl od posledního styku :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, přečetla jsem si i příspěvek od Macíka a zkusím vám o Mireně něco povědět. Mám ji zavedenou 11 měsíců a už téměř nemám mentruaci. První tři měsíce jsem občas špinila, ale pak se to srovnalo a MS mám měsíc od měsíce slabší a slabší, teď už jen špiním a to cca 2-3 dny. Stála mě 5 300,- Kč, je důležité si zjistit ceny v různých lékárnách, protože se to dost liší a její cena může být až 6 tisíc. Já ani manžel ho vůbec necítíme a hlavně odpadla starost s myšlenkami na antikoncepci. Budu mít teď na 5 let klid. Snad jsem trochu pomohla a pokud budete chtít vědět víc, tak se klidně ptejte :!k: :a:

já beru Cerezette-a zrovna dneska jsem byla u dr a ona řekla, ať ukončím její braní-prostě mi nevyhovuje-skoro 3 měsíce stále trochu krvácím, špiním-už mě to fakt nebaví-bolí mě břicho apod, takže s ní končím a nemám měsíc brát nic-takže musíme doma vymyslet nějakou jinou metodu :-)

Jejda, tak to abys rychle vybírala, nebo zapomeneš, na co ji máš a jak se to dělá :s: ;)
Já beru Azalii hned od šestinedělí, je to jedna z mála, co můžu, když kojím a asi jsem si vybrala ty nějaké vedlejší účinky, sem tam se osypu jak puberťák, ale zvykla jsem si a až přestanu kojit, vrátím se nejspíš zase k Minervě, co jsem brala předtím, jestli mi doktorka potom nenabídne něco jiného...
My jsme zahájili ten sexuální život už pátej týden po porodu, takže jsem to za těch pět týdnů a dva dny nestačila zapomenout a teď zjišťuju, že Gabčulík je pěkná potvůrka, umí se ze spaní zavrnět a zakvíknout v tak nejméně vhodnou chvilku, že jí asi budeme muset urychleně udělat její vlastní pokojíček (což nejspíš znamená přestěhovat k 15 letému bratrovi, ale to neprojde) :00: :s: :a:

In reply to by Macík

Děkuju. Já už jsem taky v podstatě rozhodnutá, teď ty peníze mám, je to pro mě jednodušší než abych potom s těma 7.500 měsíčně ještě kupovala prášky..tím spíš, že teď už by zapomenutí nebylo tak úplně vhodné :)
Jestli se rozhodnu, jdu si pro ni už v pátek...jsem nadržená jak veverka :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka