čaute ženský

14.01.2009

tak dneska jsem maximálně vytočená....nejen že mi kuli blbejm změnám ještě nepřišla mateřská, ale dorazila mě opět tchýně :( ...kdyby ji zabila tak by mi bylo možná i ve vězení líp než tady s ní... já si hraju s dětma v pokoji a malá něco udělala tak jsem na ní zakřičela, že už toho mám dost aže dostane na zadek a bla bla bla....no a milá tchýně přišla dolu a že si jako jde s dětma hrát, když já to jak neumim a křičim na ně :jawdrop: ....tak jsem se nasrala a nechala ji s dětma v pokji no ale za chvilku slyšim řev jako kráva - malá začala plakat a ješet, pištět....(nikdy to ještě neudělala) a přiběhla za mnou do obýváku, že ji bába bouchla - jen kuli tomu, že něco neudělala tak ji dala na zadek???!!!!!Co má co sahat na moje dítě a bez varování ji plácnout??????? :jawdrop: :n: Já ji nesnášim a malá za mnou potom přišla, že už s babičkou nechce být :n: :O ....a to ji neočkuju, jednou je to její babička a já se snažim aby aspoň ty děti s ní vycházeli ale ono to asi nepůjde......... no a ve finále mi přinesla tchýně Míšu, že když je Kája v obýváku, že ona s malým v pokoji sama nebude :n: :jawdrop:

ahoj kettynko, materska mi taky jeste nedorazila. a kdyz jsem se pani na urade ptala co ted mam jako delat (oni tvrdi ze ji musim mit na uctu, banka tvrdi ze ji tam nemam), tak mi rekla ze to snad neni muj jediny prijem a ze si muzu stezovat na MPSV.. ach jo.
Co se tyka tchyne, je to bes, ja tohle neznam (nastesti) ale verim ze to musi byt ubijejici.. lidi ktery nemam rada si proste k sobe nepoustim, ty to udelat nemuzes pac je to babicka deti. ach jo.. Tak snad jen preju at uz na Kaju nikdy takhle nesaha.. :( Ja bych jecela, se znam.. Blbka jedna..
Jo a nejnovejsi zprava.. pro zmenu ma malej horecku.. ja uz nechciiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

Nechci být sprostá ale je to pěkná pí.... :w: Křičet ne ale mlátit ano! :spid: :spid: :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka