padání vlasů po porodu

14.01.2009

ahoj holky,jsem tu po dloouhé době,nemám skoro čas sedět u PC.Davídek je zlatíčko,ale když mám chvilku,tak uklízím atd.však to znáte. Mám dotaz,děsně mi padají vlasy,jsem 4 měsíce po porodu a za chvíli snad budu plešatá.Co používáte při kojení na padání vlasů?

mě přestaly padat kolem 5. měsíce.....vlastně kolem toho měsíce se upravilo všechno, co bylo po porodu rozhozený (pleť, bolely mě kyčle, chodidla...)
můžeš na to brát panthenol a myslim, že ti to bude k prdu. takový množství vlasů vypadává nejen kvůli hormonální změně, ale taky kvůli tomu, že v těhu ti vlasy nepadaly a teď ti během chvilky vypadá to, co by ti vypadalo za půl roku a víc + to co padá normálně....neboj, neoplešatíš ;)

Mně padají taky strašně vlasy, začalo to někdy 3 měsíce po porodu a padají pořád, i 8 měsíců po porodu. Když jsem se ptala v lékárně na něco proti padání, tak mi dala lékárnice jen nějaké multivitamíny pro těhotné a kojící, ale to mi nepomohlo. Teď jsem tady četla, že by mohly pomoct ty tablety Panthenol, tak si je taky zkusím koupit. Ještě sice kojím, ale snad by to nemělo vadit.

mně také po porodu padaly vlasy. jestli to je fakt tak akutní, zajdi si k praktické dr., mohla by ti napsat panthenolové injekce. ale chodí se na ně denně asi 14dní.. aspoň za mě to tak bylo...
mně nikdy žádné cucavé, polikací či jiné tablety nepomohly

Ahojky, taky mě padají vlasy zhruba od 4. měsíce, teď nám už bude 6 a padají pořád, holky tady psaly, že do 6 měsíce padají, tak doufám, že už brzy přestanou, je to strašný, všude jsou moje vlasy :r: .Používám Kapilan ale žádnej účinek nevidím :n: .

taky jsem měla tenhle problém po porodu. Vlasy mi padaly pomalu po chomáčích a bála jsem se i učesat. Ale v lékárně mi poradila tabletky Panthenol a fakt se to zastavilo. Tak je zkus. Můžou se i při kojení.

janka.82

Ahóóóóój :a: Taky mi teď děsně padaj vlasy. Já nekojím a beru Panthenol. Teď jsem na to koukala a myslím, že to můžeš brát i ty. O kojících matkách tu není psáno ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka