Koupací kyblík TUMMY TUB:)

14.01.2009

Ahojík děvčata,

koukněte se na fotečky - mimi v průhledném koupacím kyblíku TUMMY TUB, no není to super???
http://tehulka.mimishop.cz/detail.php?zbozi=767611

ja kupovat budu, 100%, miminka v severskych zemich nebo i treba afrika, koupaji miminka jedine v kyblickach, hlavne asi ty severske kvuli zime. Me to pripada prijemnejsi pro mimi, je podle me spokojenejsi, nezkdyz je hozeno do velkeho prostoru vanicky, nene, u nas kyblicek bude :) i manzelovi se too zda prirozenejsi :cc):

me se libi kyblicek,taky premyslim ze si ho koupime :) pripada mi to pro ty mimca takove prijemnejsi,ze ve vanicce musi lezet a tady v tom hacaj :) budu mit vanicku a kyblik a uvidime co se Týnce bude vic libit :)

no tak me se to tedy moooc líbí:-) a uvazuji ze kyblicek pro natalku poridim..opravdu, ty fotky me dostali..To je Daneček? :-) to je fakt super..ta prdýlka tam:-)

In reply to by Pavčík

Ne, ne...v kyblíku není náš Daneček. Ale jak jsem viděla ty fotečky, hrozně jsem toho litovala, že jsme pro něj nepořídili právě kyblíček. Kamarádka ho má a mrňouskovi se v něm děsně líbí.PS: A děkuju, alespoň teď nepatřím do absolutní menšiny ;) :s: :a:

In reply to by natalliev.

ja jak jsem videla ty fotky, normalne jsem mela slzy v ocich (asi ty hormony)...hned jsem posilala odkaz mamce at koukne, ze to chci :s: urcite si ho objednam..i kdyz male se koupani ve vanicce libi, jak uz jsem psala, tohle me dostalo..tou roztomilostí..nevím jak to popsat.. :h:

Ahojky, tak mě se to taky nelíbí. Připadá mě to nepraktický, že se tam mimi pořádně nedá umýt... Jinak přítel prohlásil, že to vypadá, jako by mimi bylo naložené v lihu. Víte jak to myslím, že?

Před pár dny jsem se na kyblíčky dívala na netu, ale nevím, zda je to dost stabilní a zda se v něm dá koupat i malé miminečko, měla bych strach, že se mi tam utopí. Zatím nic takového ve výbavičče nemám, tak uvidím, pro co se s přítelem rozhodneme.

No a mně se ty fotečky právě líbily (na nich není náš Daneček), dokonce jsem chvilku litovala, že jsme místo kyblíku koupili vaničku.

Ahojky fotečky jsou to pěkné ale mě se to taky moc nelíbí.Je sice fakt že si tam miminko připadá asi jako v bříšku.Ale je to takový nepraktický vůči mamince,mě by se v tom miminko strašně špatně umívalo a ještě bych se bála že se kyblík s miminkem převrhne. :( Ale to je můj názor a z toho si nic nedělej ;) ;) ;)

In reply to by natalliev.

Ano to je pravda.Zatím nejsem maminka a bohužel ani ne čekatelka.A myslim že s miminkem by mi to v kyblíčku asi nešlo,přeci jen to bude jednou poprvé,tak budu chtít být co nejopatrnější.Ale co já vim,třeba se mi i s mateřskými pudy jednou na kyblíček změní názor :girl: Ale co vým teď,tak se mi moc líbí ty plastové stolečky s přebalovákem a pod ním je i vanička a pod tim ještě poličky,to bych určitě chtěla :qu:

In reply to by janka.82

Janko, kyblíček je podle mě vhodný právě pro čerstvě narozené miminko, protože díky tvaru toho kyblíčku dítě relaxuje v nejpřirozenější poloze ;) Chápu, že koupat v kyblíku odrostlého kojence nebude pohodlé ani pro matku ani pro to dítě...ale i tak ti děkuju za odpověď :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka