Plaváček x Orca Jihlava

14.01.2009

Ahoj můžete mi prosím napsat své názory a zkušenosti s Plaváčkem na Z3 Demlova JIhlava a s plavání v Orce v JIhlavě?Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak přemýšlím o tý Demlovce, kurz je levnější-195kč jedna lekce je tam nově zrekonstruovaný bazén a akorát co mě štve, že tam musím mít čepici.Taky v tý ceně je výuka masáže a plavají od 6měs a terd jsem tam volala a paní nás vezmee už v březnu od 5 měs já se tak mooooc těším.Už aby to bylo.

In reply to by Johanka a Rozinka

Johanko ty jsi hodná-napíšeš mi zprávu a ještě mi odepíšeš sem.Na tý Orce se mi líbí, že se tam nemusí být ta čepice-já bych do ní ty moje dlouhý vlasy těžko rvala.A hele není ta půl hodina v bazénu málo?Já vím, že ti malá brečela a to se ti zdálo asi dlouhá doba co?A co se jí tam nelíbilo?
A holky šli byste tam s 4 měsíčním miminkem?

In reply to by JaninkaU.

no ja sem udelala chybu ze sem nezackla chodit uz v tech 4 mesicich dite si vic a rychlejc zvykne... no lmala asi brecela kvuli tomu ze voda na ni byla studena i kdyz mela 32 stupnu :00: ona je zvykla na 37 :D po mamince :D takze ted sem koupala v chladnejsi vode a uvidime....jinak si myslim ze se bala i tech lidi co tam bylo - no hlavne chlapu :D jinak ja tu cepku budu nosit - teda pokud zvladnem potapeni....ps: jinak ty budes moct chodit az od dalsiho kurzu a ten zacina na jare - myslim ze ted uz byte nevzali jelikoz kurzy uz bezi.... ale nejsem si jista kukni na jejich stranky a kdyztak jim pisni i meilika a optej se http://www.orcaclub.cz/

Ahojky my jsme začali ve 4. měsících v Orce a už jedeme třetí kurs. Malá je vodníček a každý týden si to moc užíváme. Jsme z toho všichni tři nadšení. :\x: :qu: :\x: Ale nemůžu to srovnat s Demlovkou, tam jsme nechodili ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka