Noční kojení

14.01.2009

Ahoj holky, potřebuju poradit.Plně Honzíka kojím a v noci už se mi budil tak 2x,ale pak byl nemocný měl bronchitidu a od té doby se budí na kojení 4-5x.Nevíte jak ho to odnaučit?Já vím,že to nejde a hlady ho nenechám.Spíš by mě zajímalo do kdy se budili v noci na kojení vaše miminka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Jani, tak my přikrmujeme a stejně se mi budí v noci po 2-3 hod na kojení, je nám 6 měsíců. Už se těším, až se vyspím, ale zatím to moc nevypadá... :'zz):

no jo, když ono to v noci moc o hladu ale není. Spíš jde o to, že se ti malý probudí, je sám, jemu smutno a tak brečí. Já v noci nekojím vůbec. Malá spí od 9 večer do 6 rána, občas se mi v noci vzbudí, někdy 1-2x za noc. Nikdy jí ale nekojím, zkusím dudlíka, když to nepomůže, vezmu do náručí a třebas 10 minut nosím... a malá pak usne a rozhodně hlady netrpí. Prospívá pěkně :-) Jo a ještě jsem zapomněla. Malé je 5 měsíců a takhle krásně to funguje určitě od 4 měsíce... :-)

In reply to by Motyčka

On má vyloženě hlad.Pije 10minut a hltá.Ve 3 měs měl 7150g,tak že bych měla třeba nějak málo mlíka a tak pil častěji to ne,když tak pěkně prospívá.Ale už jsem hotová.Někdy se vzbudí i po hodině a půl a má hlad.On když se v noci budí tak nepláče jen tak pomlaskává a to dělá když chce jíst.Já se tak těším až bude spát celou noc nebo až se aspoň vrátí k tomu 2x za noc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka