Tak už vstupuju do 27. týdne

14.01.2009

a jenom čučím, jak to ubíhá. Nejdřív jsem se nemohla dočkat toho, až mi začne jít aspoň trošku vidět pupík a teď si občas připadám (hlavně večer, když jdu spát) jako vorvaň. :-)
Zatím jsem přibrala jen čtyři kila, tak doufám, že je všechno v pohodě a že si ze mě malej bere dost. Někdy mi po ránu bývá špatně z hladu a občas zvracím, což je trošku paradox, protože v prvním trimestru jsem o žádných nevolnostech neměla ani páru a byla jsem úplně v pohodě. V noci mě tak strašně bolelo pravé prso, že jsem si říkala, že si ho asi uřežu a pošlu ho někam na humanitární účely...
Jinak prsa: kapitola sama pro sebe...já chci zase svoje BÉČKA!!!! Teď už mi začíná být malá i největší céčková podprsenka a fakt mě to s těma prsama už nebaví...manžel si sice nestěžuje (spíš naopak :-)), ale já mám pocit, že je mám úplně všude :-)
Jinak máme s mužem stále víkendový manželství, ještě pořád je přes týden pracovně v brně (což je přes 200 km od našeho bydliště), do toho nám předělávají koupelnu, takže jsem už čtrnáct dní bez vody a na záchod lítám do nevytopené provizorní místnůstky v přízemí. takže je to občas boj s časem a já musím ten svůj močák někdy pěkně přemlouvat, aby vydržel. na záchodě je kosa jak hrom (včera tam bylo 5 stupňů), tak mě to vždycky v noci vzbudí a pak se nemůžu zahřát. Prostě sranda. Přes den v baráku samozřejmě hluk a všudypřítomný prach a do toho všeho vlezlá tchýně :-( takže se fakt nenudím.
Na jednu stranu je sice fajn, že se mám kde umýt, takže i když si občas připadám jako velryba, ještě tak nesmrdím :-), ale pokaždé když k nim přijdu, tak mi tchyně cpe něco k jídlu a je hrozně uražená, když si nevezmu. Hlavně, že začátku měla kecy, jak bych měla přibrat jen tak maximálně deset kilo (a to nejsem žádnej tlouštík, jsem poměrně štíhlá - teda byla jsem :-)) a teď obrátila o 180 stupňů a pořád kontroluje, jestli jím, kdy a co a jestli přibírám. No prostě na zabití.
Teda, omlouvám se za takovej výlev, je toho te´d prostě v posledním týdnech nějak moc a já se nemám komu vykecat :-)

Ahoj počkej bude hůř:) jsem 34tt a včera při koupání mi přítel oznámil, že vypadám jako vorvaň a odešel:) a to jsem přibrala 8kg a jsem štíhlá, jen břicho už je velký:) takže nemusíš nabrat bůh ví kolik, aby mimčo bylo ok, u nás je zatím ještě větší než by mělo být. S tchýní si taky užívám, bohužel bydlíme u ní, protože nemáme ještě dostavěno, podle ní taky málo jím a ona si myslí, že dítě pořizujeme jí, asi za chvíli dostane i mléko. Občas se bojím toho co tu nastane až se dítě narodí, protože mi oznámila, že mi ho dá jen na kojení:) to se docela plete, kdo a kdy ho bude mít budu rozhodovat já:) takže nevěš hlavu, všude je něco:)

In reply to by peetulka

u nás sice tchýně přímo nebydlí, ale bydlí přes dvůr a to docela stačí... Teď v neděli mi na oslavě manželových narozenin sdělila, že půjde do předčasnýho důchodu a zdůvodnila to tím, že se malej v dubnu narodí. Tak to se jí pak fakt nezbavím...To bude boj, ona je sice učitelka v mateřský školce, ale třeba na děti šišlá, což já úplně nesnáším. A kdyby na děti, ona občas zašišlá i na mě s manželem...No, sranda.
Já se jen těším, až to tu bude trošku v lidským stavu, protože zatím je to hodně bojovka a každej den uklízet s tím pupkem začíná být docela záhul. A to ještě není tak velkej...
tak měj pevný nervy se svou tchyní a ať se daří.

Ahoj holky. Mám dilema ohledně antikoncepce. Mám dvě dítka a další už neplánuji. Celá léta jsem používala antikoncepci ve formě prášků a teď mi pan doktor nabídl nitroděložní tělísko Mirena. Vůbec nevím pro co se mám rozhodnout. Můžete mi prosím napsat své názory. děkuji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka