8. měsíců

14.01.2009

ahoj, dneska mi kupodivu stránky fungují, tak napíšu co je nového. Kateřině je 8. měsíců a má 8800gr a 74cm. Umí paci paci, berany, a taky umí pěkně řvát - teda vtekat se. Někdy vydrží v ohrádce hodinu, dvě a někdy si k ní stoupne, podupává a řve až jí lítaj nudle, to bych jí hned jednu střihla, ale asi by to nepochopila. řiká táta a dedadeda Máma ne }:) chtěli jsme jet na hory na víkend, ale zdá se mi pořád malá, co myslíte? je to 200km. :?

Kačenka patří jednoznačně k těm nejhezčím holčičkám,supr vlásky :girl: ,taťka prostě umí :one: :s: ,Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

aho, ježiš... to je mi ale poklona, děkujeme :c: a mimochodem, krásná je po mě :!k: :!k: :!k: (já vim, že ne :-) ) a tak vůbec, já sem strčim nás oba a schválně ... komu je podobná, já to pořád nevim - moje rodina řiká, že je "naše" (jako naší rodiny) a ty co nás neznaji říkaj, že je Káťa po tátovi... Když se narodila, řikali, že je celá po dědovi... no mění se pořád, ale zajímavý je, že někdo mimčo vyprdne a hned ho zaškatulkujou, u nás to bude trvat asi do první třídy :-D

Ahojky,
Katerinka je nadherne slunicko - a jakou ma paradni kstici! To ta nase ma taky vlasky celkem dlouhe, ale porad ji nejak stoji a vypada jako kdyby prolezla rostim.
A jaky jste cvalici! My jeste zdaleka 8 kg nemame, a to jsme jen o par dni mladsi. I do delky jsme hoooodne pozadu za vama... Jake ze jste to meli porodni miry?
Ale paci paci a berany berany uz umime taky :qu:
A co se tyce tech hor - urcite nevahejte. Nase mala uz byla dvakrat u babi a dedy v Cesku a to je nejakych 1200 km od nas, takze pokud ji auto vseobecne nevadi, urcite to bude v poho :one:
A co se sani/bobu tyce - my jsme to vyresili tak, ze jsme na stare sanky pripevnili autosedacku. Angelka je v ni spokojena a ja se nadru mnohem min, nez s kocarkem v tech zavejich snehu. :///:

In reply to by Räberka

ahoj a jakou máte sedačku? my máme tu s železnou konstrukcí je to 0-18 kg a ta váží tak 10 kilo :-( to by byl rachot, kdybysme měli jet s ní. Auto snáší v pohodě, no uvidíme, máme poslední den na rozmyšlenou, tak se dohodnem, až přijde muž z práce. Jinak Káťa měla 51cm a 3755gr. (u dr. měla 53 cm a je zajímavý, že skoro všechny děti z kladenský porodnice měly 51 cm :-D asi to je jen odhadem). my oba jsme velký, tak bude Káťa taky. známá má o měsíc a něco mladší holku, menší na cm, a má 10,5 kg - já jí teda neviděla(jen jako miminko), ale musí to bejt pořádná řimbucha :-)

In reply to by Kateřinka25

Ahojky, tak mi mame ted sedacku Nania - je to podle mistnich kriterii hrozny smejd a kdyz jsme ji vybalili, dali jsme vsem za pravdu - do auta bych ji nedala ani omylem! Hrozny vrak, ale na sanky je dobra a my ji koupili jen k tomuhle ucelu. je cela z plastu a strasne lehoucka :-D
51cm neni zadna poradna delka u porodu, tak ted nevim - asi to bude tema vasima dlouhatanskyma genama :-D my jsme oba prckove ;-)
10.5 kg???? :00: To snad neni ani mozne, to musi byt poradny otesanek!! :hu: :a\|: na holku fakt sila! i kdyz je fakt, ze ja jsem mela 7 kg ve 3 mesicich a 12 v roce - sunarek byl asi hodne vyzivny :///:
Tak co, jaxte se rozhodli ohledne tech hor? Jedete?

In reply to by Räberka

ahoj, nejedeme, protože se bude pracovat :-( pokládat dlažba a kopat nějaký trubky :-( ale mě to nevadí... jako že nejedem. Já se narodila s měla jsem 4,60 a 58 cm :-) a máma řiká, že normální... tak nevim. Asi každej snáší bolest jinak. A jezdí malá v autě už po předu? já právě nevim, Káťa stojí, sem tam popojde, leze, sedí s přehledem a má 8800... tak je čas už jí dít do sedačky do předu? nevim právě...

In reply to by Kateřinka25

je, to je skoda, ze budete mit vikend spis pracovni...
S tou autosedackou je to jak s kterou. Angie zatim jezdi v te male, takze pozpatku ale ve predku. V te velke, co jsme uz koupili do auta ne na sane muze byt az od 9 kil, takze jestte musime chvili pockat.
Ale pokud mate sedacku taky od 9 kil, tak bych to uz zkusila v te velke... Uvidite, jaxe v ni bude Kacenka citit.

Ahojky, no jo, pěkně vám roste, už je to velká slečna krásná :c: . Na ty hory bych jela, Kačka už není nejmenší, tak to určitě zvládne :)

In reply to by Kateřinka25

Tak já o bobech nevim nic... zkus ty velký obchodní centra, jako je Tesco, nebo v nějakym sportě, nebo v hračkářství, to spíš. Jj, Tadeášek mi taky roste před očima, už je mu 4,5měsíce :00: . Přestávám pomalu kojit, nějak mu ode mě přestalo chutnat. Jinak je to ale zlatičko, hodnej, šikovnej, krásnej :///: ... no vždyť to znáš jak to je :s:

In reply to by Ivculka

Káta taky ochtnala lepší a na moje mlíko se vyprdla :-) jasný, škoda, že vyrostou co :-) pak se začnou s náma hádat a odmlouvat, nechodit domu... no zas tak rychlý to nebude, ale ono to uteče a najednou nám bude 40 :O

ahojky teda Kačenka je šikulka.já mám taky holčičku 8 měsíců.vztekat se umí taky.ted poslední dobou mám pocit jenom pláče a vyžaduje pozornost.na nožičkách taky stojí když ji pomůžu,ale v postýlce být nechce.trochu méně se snaží.ještě namluvíme.jenom slabiky.tak to vypadá jako TA TA TA BA BA BA ,ale máma taky ne.já bych s ní na ty hory jela.my jezdíme s malou 800km za přítelovou¨rodinou až na střední Slovensko.taky jsme to vydržely.i když řeknu li pravdu je to náročné na to zabavit mimčo tak dlouho.čím je starší tak spinká v autě kratší čas.vyjedte tak aby měla čas na spaní.a ona aspon ze začátku bude spát.

In reply to by bobulkamodra

ahoj, máte zuby? my ještě ne, kamarádky chlapeček je o tři dny starší (malá je 12.5.) a má od 4 měsíců 4 zuby, ten pro změnu ani nesedí :-) je to prej lenoch :-) Káťa stojí lomcuje s ohrádkou, postýlkou i kolíbkou, asi jí koupíme nějakou klec :-D stoupla si prvně v 7 měsících, tak teď už i sem tam krůček, spíš leze, mohla chvíli počkat, já chodila až ve 13měsících a ségra v 9. A d tim vztekánim je to síla, to mám někdy takovej vztek, jako právě před chvílí. Když byla malá jezdili jsme od jejích 14 dnů na chatu a později všude možně, vždycky to prospala, teď jezdíme max.15 km... tak mám trochu strach.

Máš mooc krásnou holčičku... :c: :c: :c: , těch vlásků... :qu: .To naší Majdalence bude 20.1. také 8měsíců a moc vlásků nemá... :n: :( .Zato ale umí spoustu jiných věcí... :one: .Taky máme doma vzteklinku... :!k: .To je někdy o nerv, co??Já myslím, že klidně můžete na ty hory jet... ;) .

In reply to by Danka

ahoj, díky :-) ona se narodila s tmavěhnědou hřívou :-D tak jí to roste rychle a světlá, má těch vlasů plnýoči, nosí culík, ale moc se jí to nezdá :-) gumičku hned sundá. a mám jí ostříhat? no to by asi dopadla....s tim vztekánim...najednou to nějak přišlo a ne a ne to odejít :!k: ale dokáže mě to vytočit parádně, až jsem měla napřáhnuto :O

In reply to by Kateřinka25

:) .Taky si řikám, už by to mohlo odejít k někomu jinému a ono né a né... :n: :!k: .Před chvilku usnula u jídla, ale co bylo před tím za kravál... :00: U nás je to ted na celodenním pořádku...já jsem hroznej nervák a když mi řve u každého převlíkání, oblékání a přebalování, tak to je někdy fakt na paličku... :00: .Aspon víme, že je máme.. :c: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky