Vitamínky?

11.01.2009

ahoj holky!Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vitamínkama Calibrum baby plan!já jsem otěhotněla hned první měsíc po vysazení tabletek!na internetu jsem se dočetka že taková to těhotenství často končí zamlklým potratem protože tělo nemá dost vitamínů a nemá hormony v rovnováze! Tak jsem hned ráno běžela do lékárny a koupila si ty vitamíny jsou na období před otěhotněním a na první trimestr.....tak doufám že bude všecho OK

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já jsem vždycky - 2x, otěhotněla hned po vysazení antikoncepce a vitamíny jsem téměř žádné nejedla. Kluci se narodili krásní, zdraví, oba kolem 4 kg. Obě těhotenství naprosto bez problémů, jen při druhém jsem měla málo železa, tak mi doktor předepsal jen to. Takže klid, jde to i bez vitamínů, doktoři to ohlídají.

jsme na tom stejně já sem měla poslední menzes 8.12.2008 pak jsem vysadila prášky no a 22.12.2008 sem otěhotněla vím to jistě, ale v té době jsem to taky bnevěděla takže jsem kouřila, pila, byli sme lyžovat plůno náročných akcí zatím je vše o.k.není mi špatně jen mě pobolívá podbřišek tadka jsem ale hodná nekouřím, nepiju ani kafe, a jím kys. listovou smad teda dělám vše správně co myslíte. Taky mám obavu jak to dopadne nechám to osudu ale jsme štastni s přítelem tak snad se vše vydaří

Já brala Calibrum beby plan a pak Calibrum mamiu prvního těhotenství a u druhého to beu taky a k tomu kyselinu listovou a mam vše v pohodě

In reply to by Honzka

tak to je super no a myslíš že bych se měla ještě o tu kyselinu listovou obohatit?(jako jestli bych si ji měla zajít ještě koupit)?

Ahojky, do mě doktorka prala v prvním trimestru jen kyselinu listovou..........říkala, že je to nejlepší a od druhého trimestru beru Calibrum mami.
Jinak co si dělala před těhu to už stejně neovlivníš s tím se netrap. Mého přítele matka kouřila a pila celé těhotenství a můj přítel je zdravější než já, která se narodila do ukázkové rodiny:))

Ahoj, neboj, spousta dětiček vznikla i když maminky braly pilulky a jsou zdravoučký :) Určitě si s nimi neublížíš :one: Já je brala taky a potom calibrum mami, taky jsem měla strach protože já ještě navíc nevěděla že jsem těhotná a kouřila jak blázen, pila strašně kofeinu, prý takové ženy mají problémy otěhotnět :00: Všechny testy mi vyšly výborně tak snad se mimi narodí zdravé :a:

In reply to by katzchen

tak to gratuluju!já jsem to taky hned nevěděla protože to nebylo plánované!Sice jsem na silvestra NAŠTĚSTÍ nepila protože jsem si ráno dělala test a ten vyšel pozitivní!ale měla jsem tatarák a horkou sprchu!tak z toho mám taky strach!Tak uvidíme :)

In reply to by Luckaa

Neboj, já sice nebyla žádná alkoholička ale občas jsem taky pila a prďolka se tam udržel :) Ta sprcha ti nemohla ublížit, to by jsi potratila hned, jen si ze začátku nedávej horkou vanu, těm prcíčkům vadí horku v bříšku, pak už je to jedno až jsou větší :) Akorát toho strachu už se nazbavíš, já se tak těšila až budu ve 12.ýdnu že je menší riziko potratu...a potom jsem měla stejně strach a pak z přečasného porodu a teď vůbec že se mu něco stane ;)
TAk držím palečka ať máš bezproblémové těhu :)

In reply to by katzchen

Díky to je přesně ono! Já jsem sice před silvestrem taky pila ne jako že bych byla namol, ael bylo toho dost(2x oslavy kulatin) ale cítím se v pohodě, sice se mi občas motá v hlavě a je mi nevolno, ael nezvracím....a občas mě i děsí jak mi je dobře:-D:-D

In reply to by Luckaa

Prý to funguje tak, že ze začátku jak se dělí ty buňky a vzniká celý ten človíček tak když se něco pokazí tak hned ze začátku potratíš(což je docela logický přece jim nemůže chybět třeba bříško...) tím jsem se uklidňovala :) To se máš, já sice taky nezvracela ale bylo mi špatně od rána do večera...hrůza říkala jsem si už nikdy víc :) A těch posledních několik týdnů je šílených, ale co bychom pro naše zlatíčka nevydržely :h: A neboj, utíká to docela rychle :)

In reply to by katzchen

No mě to teďka do té kontroly neutíká vůbec!Já si to taky říkam že raději at není mimi žádné než nemocné to tělo to pozná...ale člověk chce udělat všechno pro to aby to bylo v pohodě!Strašně se na to moje mimi těším a to jsem teprve na začátku :-) a ty jsi ve kterém týdnu?

In reply to by Luckaa

Ten začátek se táhne ale pak to začne utíkat tak po tom 12tém týdnu čím dál víc, na ultrazvuku ho uvidíš jak se hýbe, to je naprosto úžasný, potom začně kopat a to dokážu celý den mít ruku na bříšku a pozorovat ho :) Já už jsem naštěstí 34tt...No jo to by za toho drobečka dal člověk život :h: :h: :h:

In reply to by katzchen

No mě ted zbývá akorát vydržet tento týden :00: pak jestli to bude v pohodě tak to bude utíkat rychle...přípravy svatby a tak já dourám že to hlavně bude ok a budu se taky moct těšít na kopání v bříšku :h: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky