Porodnice Brno - Bohunice

12.01.2009

Rodili jste někdo v Brně - Bohunicích ? Je pravda , že jsou tam dvě oddělení , nové a staré ? Ráda bych na to nové oddělení,tak abych nejela špatně.
A jak jste tam byli spokojení??
Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Znamená to teda , že porodnice je to ta budova Z ?! No my jsme tam dojeli s manželem na ten předporodní kurz ,ale omylem jsme dojeli ve špatný čas, tak jsme seděli pořed porodním sálema právě tam to nebylo nijaké krásné a zrenovované,tak jsme si říkala , jestli jsem tam byli správně . Porodní sál byl ve druhém patře . Píšete tady , že tam byly sprchy daleko, ale že pokoje jsou po dvou lůžkách s koupelnou , tak to moc nechápu:-). Ráda bych nadstandard,ale myslím ,že to bude obsazené . Každopádně je spousta lidí , co si Bohunice chválí a tak se ani nechci už nijak rozmýšlet:-), moc děkuji za odpovědi !!!

In reply to by nicoll

S tím WC a koupelnou je to takto: na porodním sále (pokud nemáš nadstandard) musíš na chodbu, no a na oddělení šestinedělí, kam tě převezou a pokud opět nemáš nadstandard jsou pokoje po 2, kde je hezká koupelna i s WC. Je pravda, že uklizečky tam chodí několikrát denně, takže čistota všude kolem :-) No a osobně si myslím, že na šestinedělí je lepší být na pokoji s někým. Pokud jdeš do sprchy, na WC nebo kamkoliv, druhá maminka ti mimčo pohlídá.

In reply to by nicoll

Nevím jaké označení ta budova má, ale je to za tou hlavní. Porodní sál je jak říkáš, ale spíš je to první patro, ta čekárna je taková starší, ale porodní sál nebo spíš ty porodní pokojíčky jsou pěkně zařízené, teda aspoň ten můj byl. A co se týče toho pokoje po dvou, tím bylo určitě myšleno pokoje na oddělení šestnedělí. Od nadstandartu ale nečekej až tak velkej luxus. Já chytla malý pokoj, takže tam se mnou ani nemohl manžel přespat :o(, ale vedle pokoj byl větší, tam jsem slyšela oba rodiče i v noci. Byla tam taková ta stará kovová postel, ale jinak to ušlo, všichni byli překvapení z televize, takový malý LCD a pěkná koupelna. Ale každý den došla sestra, dala mi čistý prostěradlo když jsem si řekla a každý den došla uklízečka a celý pokoj a koupelnu vytřela.Jo a co bylo blbý, nebyla tam lednička, ale poslední noc jsem objevila, že je společná na patře. Tak uvdíš, jak se rozhodneš, ale já můžu jedině doporučit.

Ahojky, tak já tam rodila teď 3. prosince. Původně jsem chtěla na Obilňák, ale nakonec jsem skončila v Bohunicích a jsem moc ráda. Porodní pokoj mnohem větší než na obilňáku, manžel tam měl dokonce křeslo do kterého si mohl sednout. Jen ten už zmiňovaný záchod a sprcha na chodbě je dál, ale dalo se to. Na porodním byli všichni strašně hodní. Po porodu mě odnesla sestra tašku a odvedla mě na pokoj. Byla jsem v 7. patře a to bylo určitě nově zrekonstruované. Akorát jsem měla nadstandart, tak nevím, jak vypadal normální pokoj. Sestry byly hodný, ochotný a to i v noci. A taky si myslím, že 6. patro je zrekonstruované, tak je i novorozenecké, takže když jsi na tomhle patře, tak nemusíš s mimčem cestovat výtahem, jako já. Jezdila jsem tam hlavně v noci odsát malé nos, protože chytla rýmu a ten výtah byl zdlouhavý a hlučný, ale dá se to samozřejmě vydžet. Sestry na novorozeneckým taky moc fajn, strašně hodný, jedna byla opravdu dost rázná, ale pomohla a neřekla půl slova. No a jídlo bylo opravdu nic moc, ale máš jen jedno teplý jídlo denně, tak to zvládneš. Jestli budu ještě rodit, tak určitě tam. Jo a jestli s tebou pojede někdo k porodu a pojedete autem, tak za 100,-kč můžete parkovat celý den přímo před porodnicí. Tak snad ti to pomůže v rozhodování.

In reply to by SilvieS

Jojo, malou odvezli z porodního sálu po dvou hodinách na novorozenecký a pak mi ji dovezli na pokoj asi po třech hodinách. No a od té doby jsem ji tam měla pořád. Do sprchy jsem chodila na rychlo když malá spala a já měla otevřený dveře do koupelny a pořádnou sprchu jsem si dala vždycky když za mnou přijel manžel. Ale podle mě když by jsi poprosila sestřičku, když se tě přijde zeptat, jestli něco potřebuješ, tak ti mimčo třeba na chvíli pohlídá, uvidíš jak bude ochotná.

Já osobně nemám zkušenost s porodem, al e kámoška ta rodila obě děti a byla spokojená. Jediný, co vím a líbilo se mi je, že na pokoji jsou jen dvě a je to dokonce s WC, nevím jestli je tam i sprcha.

Ahoj, rodila jsem tam v listopadu. Na porodním sále jsem potkala 2 porodní asistentky a jednu doktorku. Všechny byly úžasné, ani na jednu nemohu říct vůbec nic špatného. Porodní sál taky úplně v pohodě - jen do sprchy to bylo trochu daleko (neměla jsem nadstandard). Jakmile jsem si odpočala na porodním sále (kde se mnou po celou dobu byl manžel), doprovodili mě na oddělení šestinedělí, právě na to zrekonstruované patro. Je to tam moc hezký, krásně vymalováno, obrázky na chodbách, moderní koupelna na pokoji pro 2 maminky.... Sestry se tam střídaly, ale žádná z nich nebyla vyloženě protivná nebo neochotná. Byla tam pouze jedna, která měla trošku rázný způsob jednání. Nevýhodou byl rachot, jelikož se rekonstruuje patro níže a taky nám jeden den nešlo topení na pokoji a to byla pěkná zima mě, natož mojí malé prďolce. No a samozřejmě nemocniční strava, brrrrr! Každopádně až jednou, tak druhé mimi bych chtěla rodit taky v Bohunicích.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka