Potvrzené těhu,ale těch řečí od doktora:-(

12.01.2009

Ahoj holky,tak dnes jsem byla na první kontrole u doktora,úplně mě vytočil jeho přístup.Když jsem mu řekla,že jsem si dělala 5testíků a všechny ukázaly :cc): //a že jsem měla ms 3.12 tak na mě spustil,že jsem přišla brzy a že takhle všechny chodíme... :-g( Tak jsem mu řekla,že jsem se bála aby to nebylo mimoděložní tak začal,že když nemám bolesti tak to být nemůže.Pak mi udělal ultrazvku a koukal dlouho a nic neříkal :\/: a že tam vidí váček,ale,že je to ještě brzy a at přijdu za 14dní..ani mi ten váček na ut neukázal..tak jsem z toho taková zklamaná. :r: :a: ale hlavně,že tam :cc): je

Tak je tam a je tvoje, to je skvělý :)
V mém telefonátu s dr. při objednávání mi sama řekla datum kdy má smysl přijít, jdu zítra při poslední ms 30.11. Nemůžu se dočkat! Mám vysoké hCG, tak by mělo být uložené na správném místě..
Často tu čtu o nehezkém přístupu dr...

In reply to by Kašíkus

máš pravdu jsem nadšená..a ty budeš zítra určitě taky...písni jak jsi dopadla,jestli tvá dr.měla lepší náladu než můj dr..opatruj se pa pa :a:

Já byla u doktora už před týdnem (jsme těhotné stejně) a taky mi říkal, ježiš, to tu jste brzo, to tam ještě nic neuvidím atd... ale nakonec viděl a ukázal mi tečku maličkou a když jsem mu řekla jestli mi to vytiskne tak prý-tu tečku? No když chcete..... takže všichni stejní! Asi nemají rádi, když tam chodíme tak brzy, no ale musí snad pochopit zase nás nastávající maminy, že jsme zvědavé jestli je to pravda, jestli nás instinkty nemílí a jestli se můžeme radovat :cc): Aspoň že jdete za 14dní, já mám jít až 2.2...

Ahoj moc ti gratuluji z doktota si nic nedělej. ;) ;) Asi tam k němu chodí plašit hodně maminek a těhotný třeba vůbec nejsou.Ale on je tam od toho,tak by se podle toho měl chovat. :O Jsme na tom skoro stejně.Já měla poslední ms 28.11.na kontrole jsem byla minulý týden a viděl tam malou bublinu.No a jsem objednaná až na 27.1.Tak se opatruj a zatím papa :a: :a:

Ahoj, i když je brzy tak ti gratuluju. určitě doktora vyměň. Tenhle přístup je velmi neosobní a špatnej. Jsem podruhé těhotná a pokaždé jsem šla k doktorce jakmile jsem zjistila že jsem těhu (to bylo měsíc po početí) nic mi neřekla. hned si napsala do počítače že jsem těhotná, udělala mi vnitřní ultrazvuk (vyděla jsem tam takové malé nic :-) ) řekla mi že je mimi ještě malinké, dala mi průkazku. Prostě super přístup. Péče v těhotenství je velmi důležitá-špatnej doktor může hodně věcí zanedbat.Zato to nestojí. Netušim odkud si. Kdybys byla z Prahy tak mam kontakt na bezvadnou doktorku.

In reply to by JaMiOn

nejsem z Prahy,ale díky moc za nabídku..Jsem z Chlumce nad Cidlinou a máme tu 2 gynekology takže si moc vybírat nemůžu :-g( a od toho prvního jsem přešla k tomuto vždy byl fajn a příjemný,asi včera neměl svůj den... :a:

Moci ti gratuluji k miminku, ten doktor je ale blbý, radši ho vyměň. Já měla poslední ms 2.12. a byla jsem na začátku ledna u doktorky a protože jsem neměla ms, a točila se mi hlava (proto jsem tam šla), tak mi nechala odebrat krev. Za čtyři dny jsem si dělala tři testíky, protože už jsem něco tušila a byly pozitivní ale slabější čárka. Pak jsem volala na výsledek krve, vyšla pozitivní :one: a doktorka mi řekla, ať hned přijdu. Já jsem totiž měla před rokem mimoděložní těhotenství, ona už si mě hlídá. Nic si z toho nědělej a jak říkám, kdyby ti ten doktor nevyhovoval radši ho vyměň. Takže nezoufej, držím ti palečky :qu:

:a: To je super!!Ten Dr.je ale prastenej,ale asi nemel svuj den..Kdysi jsem volala s tim samym sve Dr.a ta,ze mam prijit hned a dle UTZ jsem byla nejak 5+4,takze je to vse o doktorovi a prvni co ji zajimalo bylo,ze mrkla zda je mimi tam kde ma,tedy zda neni mimodel...Preju hodne stesticka!!

Čauky.Co máš z toho.Asi měl deprese z pondělka.Na nettu psali,že je dnes nejdepresívnější den v roce..Po vánocích,jaro a nějaké volno v nedohlednu,venku tma jek v 7 večer.Jestli nebude příště příjemnější,kopla bych ho do holeně :s: :a:

moc ti gratuluju, a pokud nejsi z dr spokojena tak ho vymen takovyho blba bych do sebe sahnout nenechala, ale tobe to moc preju mamino

strasne moc ti gratuluju a preju uz jen krasne zazitky a pohodove tehu.... pan Dr. je holt chlap, nemuze pochopit jake to je mit v sobe novy zivot, vedet, ze za par mesicu privedes na svet male stvorenicko, raduj se a na nej se vykasli :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky