Tak jdeme opět bojovat:-))

12.01.2009

Ahojky sluníčka,
tak dnes jsem volala do Plzně k doktorce Ulčové-Gallové a sama tomu nemůžu uvěřit ale objednala nás už na tuto středu :qu: :qu: :qu: Jsem moc ráda že je to takhle rychlé...Takže začíname opět od začátku tak snad už dojdeme k dobrému a šťastnému konci.....Tak pokud vás můžu poprosit,(teda vy co chcete )držte nám prosím ve středu palečky :one: :one: moc vám všem děkuji..Mějte se pa pa M.

Ahoj moni, tak ti přeju aby už jste konečně dospěli ke zdárnému konci a miminku se u tebe v bříšku líbilo celých 9 měsíců. V e středu na tebe budu myslet a držet pěsti. A hned ve středu podej hlášení, jak jste dopadli. A chceme slyšet jen samé dobré zprávy, že jo holky :one: :\x:

budu vam drzet pesti neskutecnou silou,aby se uz k vam dostavaly jen same dobre zpravicky.. :one: :one: Verim,ze vam ta doktorka nejak pomuze a rekne vam co se to deje a hlavne proc se to deje..Budu na vas moc myslet :w: :w: Monulko,drzte se :w: :a:

In reply to by siska333

Sluníčko,děkuji také že nám pomůže a bude už všemu zlému konec a už bude ¨jen dobře!!!!!A co ty???Jak jste na tom už jste ve fázi znovusnažení????????Pokud ano tak přeji velmi brzký úspěch se šťastnym koncem... :cc): Sissko,moc děkuji pa pa M.

:h: :h: Monu,budu na tebe myslet a věrit s tebou,že už to vyjde holčičko moc a moc ti to přeju :h: :h: :c: :dance: :k: :)

Monulko budu ti držet pěsti i na nohách a moc na tebe myslet, aby to tentokrát vyšlo a skončilo s dobrým koncem a mohli jste se doma radovat s mimiška.

holčičky moje,
všem vám moc děkuji...Normálně jsem to i dnes radostí ožulila :r: že nas objednala tak rychle....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji,snad už máme to bolavé vybrané do posledníko kousíčku a ted už bude jen samé štěstíčko....

držím všechny co mám :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: .....už to musí vyjít ;)

Ahoj určitě si na tebe vzpomenu a budu ti držet :one: :one: :one: aby to všechno dobře dopadlo. Pak dej vědět jak ste dopadli. :a:

Ahojky Monulko, já budu držet určitě všechny co mám..... :s: tak potom dej vědět co a jak..... :a: :one: :dance: :c: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky