navsteva u Dr

13.01.2009

Ahojda holky,tak jsem vcera byla u Dr. a rekl mi ze 9mesicu snazeni nic neznamena ze tehotenstvi je hodne o psychice a ze jsme oba urcite ve stresu a ze pokud mi vysly ovu testy pozitivni ze se nemam niceho bat ze jsme zdrava a ze mam jeste vydrzet,ale jestli chci tak ze mam dojit k nemu na ultrazvuk az budu mit ovu a on ze se podiva jestli je tam zrale vajico pokud bude a ze urcite bude mam byt proste v klidu, no a pak mi popsal dalsi varianty ktere bych eventuelne musela podstoupit ale ze toho se neobava ze si mylsi ze do toho leta to bude urcite :) tak me tak potesil ze jsem odsud odchazela s dobrou naladou ... a doma mi ji manzel (v tu chvili jsem byla rada ze EX) desne nastval jeste ted kdyz si na to vzpomenu se mi chce brecet :r: predstavte si ze brani svou byvalou milenku a ja muzu prasknout vzteky a neudelam s tim nic, do toho resime hypoteku staveni a tim padem narazil i na me pripadne tehu a to uz jsem byla uplne v haji :§) :r: ted vubec nevim co mam delat ach jooo :jawdrop:
holcicky mejte se moc moc hezky a dekuju za vyslechnuti :a:

Baru, neboj, bude líp! Nic se nejí tak horké, jak se uvaří (mě už se to potvrdilo několikrát!), sice nevím, jaké máš nebo nemáš vztahy s EX, ale pokud je to opravdu ex, tak se na něj vykašli a užívej si současného partnera (manžela?) a mysli na to, co ti řekl Dr. buď ráda, že funguješ, tak jak máš! to je to hlavní, a neboj těhu na sebe nenechá dlouho čekat! nenech si nikým a ničím zkazit radost z blížícího se těhotenství! Měj se pěkně :k:

In reply to by Lenis

to je prave ten problem my to totiz s ex manzelem dali zase dohromady ... ale po tom co mi vcera rekl jsem uplne v haji :r: pripada mi ze mi roky ubejvaji a ja se placam porad od nikud nikam asi mam fakt depku :jawdrop: ale zase bude lip jak pisete diky moc :a:

Baruno, neboj bude líp a ty si budeš nejen užívat baráčku, ale i :cc): a přítel to jistě brzo pochopí...musíš věřit, že se vše v dobré obrátí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka