Návštěva pana doktora

12.01.2009

Dnes jsme byly u pana doktora :) Pan doktor nás opět pochválil :dance: Terezka roste a sílí velmi dobře a je prý pevná :///: Váží 8060g,měří 67cm a obvod hlavičky má 43cm.
Pan doktor nám doporučil přikrmování :hum: Ne jako u většiny miminek přikrmování mrkvičkou v poledne,ale přikrmování kašičkou na večer :? Je fakt,že se Terezka častěji budí na kojení,ale....nevím no...nicméně jsme ho poslechli a večer půl hodinky před koupáním,jsme tomu našemu sluníčku dali její první kašičku.Byla to kašička Hami rýžová nemléčná s maminčinym mlíčkem :///: To teda byly ksichtíky :s: ale spapala vše,co jsem jí nachystala.Bylo to jen pár lžiček.Zítra dostane o trochu více :hlad: Za dva týdny máme začít se zeleninkou.To jsem zvědavá :s:

janka.82

Ahojky Michaluško. Tak to jste šikulky a pěkně rostete :one: A kde máš fotky?????????? :r:

Jo a vypadá to, že Katalinkac nebude jak slonice přenášet dva roky, ale psal tu její muž, že už jsou v porodnici a že to pomalu postupuje, tak jí dali epidurál, jestli jsi to ještě nečetla... tak jí držme palce, ať to má co nejrychleji za sebou a konečně se toho svého Robinka dočká :cc):

Jejda, Terezka krásně roste a přibývá... už se těším na srazík, až ji zase uvidím... náš Gabčulík roste hlavně do délky, tak jsem si vzpomněla na minulý sraz, jak jsi tam Terezku zvedala nad hlavu, tak teď už zvedám Gabču taky, a těším se, až bude větší a větší a co všechno spolu budeme podnikat... my máme zatím odhadem tak 69 cm, ale tak kolem 6,50 kg... ale velikost 3 - 6 je nám malá a začínáme s velikostí 6 - 9 z Tesca... jejda, utíká to, utíká... :cc): :girl: :\x: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky