Co na miminko,které se narodí na začátku května?

12.01.2009

Ahojky holky :a: ,tak už mě chytlo nakupování pro miminko.Jen mám zmatek ve velikostech a nevim jestli mžu kupovat 56 velikost a nebo newborn.Prosím poraďte.Děkuju :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky myslím, že 56 je velikost 0-3 měsíce. Newborn já měla jen na odjezd z porodnice. Vše záleží na velikosti mimi a hlavně jak rychle roste. M.

ahoj willysko,
s tou 56 je to takové všelijaké. jsou maminky, které ti řeknou, že ji nosily 3 měsíce než se převlíkly do 62, a jsou maminky co ti řeknou že ji měly na týden či dva. záleží na velikosti miminka - a řekla bych že nejen do délky, ale i do "váhy"
já donedávna tvrdila, že 56 kupovat nebudu, a měla jsem vše až od 62. pak jsem objevila bazárek www.brumla.cz, zrovna v době, kdy měli akci, ze které je ale už skoro všechno vyprodané. podařilo se mi nakoupit hafo bodýček 56 a něco v 62, a kupovala jsem čistě bodyčka bez rukávků, 22 kousků vč. poštovného za 399 peněz. bodýčko od 13 do 21 korun za kus. to je cena, za kterou je pak jsem i schopná prodat - třeba na aukru... jinak hodně počítám, co kupuju.
asi ti nikdo neporadí jestli koupit nebo nekoupit, co tak pozoruju je to hodně individuální, a opravdu to má každý jinak.
já si nejsem jistá jestli budu dokupovat dupajdy v té 56, mám je jenom v 62, a nechce se mi kupovat - pokud nenajdu nějaké dobré ceny, nebo něco hodně zajímavého.

omlouvám se, neporadila jsem ti, jenom píšu, jak to mám já, a že i já to pomaličku měním... a to opravdu hoooodně počítám co kde utratím!

ahoj, řekla bych že newborn a vel. 56 je to samé. Já kupovala newborn a na cedulce byla 56. Dnes člověk 50 shání těžko. Mě se malý narodil v půlce května a měla jsem hromady věcí 56 ale za měsíc už měl 62...hned z toho ty mimísci vyrostou :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka