Kojení po třech hodinách????

12.01.2009

Ahoj holky, jak často kojíte nebo jste kojily třímesíční miminka???? Náš prcek totiž v podstatě nikdy neřve hlady, tak stále dodržuju ty tři až tři a půl hodiny... A ještě vlastně nevim, kdy mimčo vydrží spát celou noc???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já kojila ve třech měsících tak zhruba po dvou hodinách, někdy po víc, třeba na procházce venku spala i čtyři hodiny a pak chtěla třeba po hodině... těžko říct, spíš bych řekla, že vypila pořád stejný počet dávek... no a spala mi celou noc už od pěti týdnů a zatím to tak je stále, bude nám 26. pět měsíců... tak jen doufám, že jí to tak vydrží... ale s tím spaním je to velmi individuální, je to moje třetí dítě a žádné z těch dvou mi tak hezky nespalo jako tahle poslední princezna... :a:

Vojtíškovi budou 3 měsíce 15.1. a přes den kojím tak po 2-2,5h. Naposledy kolem kolem 21,45 a pak se vzbudí až v 5-6h ráho.

Ahojky, tohle je hodně individuální! Někomu tak mimčo spinká skoro odmalička a znám i případy, kdy 8měsíční mimčo se budí přes den i v noci co dvě hodiny!! :00: Mně malá od začátku papávala přes den co tři hoďky a v noci od těch 5hodin po10, jak kdy a zůstalo ji to dodnes!! ;) Víš pokud Ti přes noc třeba nebrečí, tak to zkus natahovat a uvidíš! ;)

Ahoj,
já jsem Honzíka ve 3 měsících kojila taky po těch 3 až 3,5 hodinách přes den a v noci tak po 6 hodinách. Honzík mi taky nikdy nekřičel hlady, tak jsem dodržovala tak přibližně ty časy. Četla jsem, že celou noc by mimčo mohlo spát tak po půl roce, ale Honzík mi celou noc nespí ani teď v 8 měsících - většinou usne tak kolem 20. hodiny a kolem 4. ráno se vzbudí brekem - tak ho zase nakojím a spí pak dál tak do půl osmé ráno.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky