Která jste otěhotněla po delší době?

12.01.2009

Která jste otěhotněla po delší době? Čím jste si pomohli? Kolik cyklů snažení jste měli než se zadařilo? Já jsem teď 18. měs. snažení a nějak se bojím tý dvojky na začátku, co se blíží. 20 měsíců :00: Taky nějak jsem zatím nepotkala v seznámku snažilek, že by byla těhu některá s dvojkou.. Začínám panikařit, že asi mimčo nebude.... :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

my se snažíme přesně 12 měsíců, zítra jde přítel na spermiogram. možná jsem už ale zjistila příčinu, proč se nedaří, ačkoliv jsem teď rok brala utrogestan, tak pravděpodobně u mě nedochází k ovulaci nebo ke zpožděné, předtím jsem měla menstruaci nepravidelnou. teď jsem totiž utrogestan vysadila a jsem už 32. den cyklu, BT pořád dole, jen včera jsem měla klasický bílkový hlen, poprvé za dobu, co si ho sleduju (asi měsíc). takže uvidím, co se bude dít dál. jím kyselinu listovou, vitamín E, od včera piju kontryhelový čaj a dnes mi přišel Femigard (www.hemann.cz), tak to teď nechám přírodě a bylinkám a uvidím, co se bude dít. jinak přeju hodně štěstíčka :one: :a:

My jsme se snažili asi 3 roky než seč nám to povedlo nakonec jsem změnila lékaře a během půl roka jsem otěhotněla.

SilvieS

My jsme se nesnažili v tom pravém slova smyslu, ale zhruba rok, možná o něco déle jsme si nedávali pozor. Pořád se nic nedělo, dokonce jsem to řekla dr. při preventivní prohlídce na gyndě. Ta mi odpověděla, že rok je ještě v pohodě a že pokud se do příští preventivky nic nestane, tak začne zjišťovat, kde je problém. Vypustila jsem to z hlavy, našla si ještě navíc práci na poloviční úvazek a uplynul sotva měsíc od preventivky a my jsme počali naši berušku. Takže v mém případě to bylo hodně o psychice.

Ahojky, my jsme se s manželem snažili asi rok a nic...nakonec jsem si nasadila antikoncepci, tu sem měla 2 měsíce, pak jí vysadila a už jsem byla těhotná, hned...nechápu...ale je to tak

a jste oba v poradku?Ja mysli,ze vyborny je clostylbegyt a provera,mohla bych o tom vypravet romany,10 let jsem se snazila s ex manzelem a nic a prosli jsme od lekaru,po lecitele,vitaminy az po vselijaky sarlatany... :\/: a nic,pak jsme se rozvedli....Ted mam noveho partnera a jsem v 26tt,psychika je neskutecny previt :-g( Drzim ti pesti.

In reply to by Rendulik

Já měla endometriozu a 2 srůsty jinak ani já ani on nic, těhu už jsme spolu byli. Ale teď se ne a nedaří, clostil teď zase dlabu. Snad zabere. Chystám se i na Mojžíšovku.

Ahoj, nepanikař. Vím, že je to míň, ale my jsme se snažili 13 měsíců a pak se to povedlo... Kamarádka mi poradila Gynex a příteli jsem naordinovala vitamín E a ještě myslím Zinek (to už si nepamatuju) a cca po 2 měsících se to podařilo :) Tak držím palečky :e):

In reply to by KajaS

Třináct je dost, hlavně ty zklamání při ms... Taky sis "užila" snažení. Já po gynexu minule taky otěhotněla, ale to jsem k tomu i cvičila a taky jogu, chodila dělat učícím se masérům figurinu (úžasné a zadara) jela na dovču na hory v létě a nějak se tam i psychycky srovnala a pak si hned vzala štěně, přestěhovala se a byla víc s miláčkem, brigoška, která mi šla a bavila mě, takže fakt nevím co z toho mohlo zabrat. Asi se zkusím vrátit k tomu léčiteli, co mi "dal" gynex. Já už asi cvokatím. Děkuji za napsání a za palečky, budou se hodit. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka