KAŠE?

12.01.2009

Dobry vecer!
Mam skoro pul rocni holcicku a chtela bych ji davat na noc kasi,aby ji vic zasytila a vydrzila dele spinkat! muzete mi poradit,jakou kasi ji mam udelat? ktera je pro zacatek nejlepsi a ktera by ji nejvic chutnala. s ostatnima prikrmama-mrkev,brokolice a brambory bojujeme a nechutna nam to! :( diky moc za rady a preji krasny klidny vecer
mamca hanca

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak náš jedlík sní uplně vše a kaši má jako první večeři,o zasycení na celou noc nemůže být řeč.Ale jelikož máme Nutrilon mlíčko kupuju většinou o kaše od Nutrilonu,jsou moc dobré.Zkus ze začátku první kaši.Nebo rýžovou.

Ahojky, já mám 4,5 měsíční holčičku a je to týden, co jsme začali dávat kašičku. Ono jich moc pro tento věk na výběr není,ale já koupila "první kaše" (Nutrilon) a můžu ti říct, že poprvé prskala a k tomu mě ve vzteku bila!! :s: Ale teď už to dundá a je to fakt super!!! :a:

In reply to by bambuulka

No já jsem pomali ztrácela mlíčko a teď už jsem na tom tak, že plně kojím jen ráno a popřípadě v noci a přes den dávám příkrm + prso! Já ji tu kašičku dávám polořídkou do flašky a nechávám ji udundat! Tohle nám vyhovuje! :one: Ale hodně holek to dává i lžičkou! Sice je to dobrá průprava na pozdější papání, ale já bych na to asi neměla nervy!! :s:

já jsem na doporučení kamarádky začala s ovesnu kaší s jablky od Sunarky. Její holčičce moc chutnala a Honzulkovi chutná taky. Ale je fakt, že on zatím spapá všechno co mu dám. Je hroznej jedlík.

In reply to by kuratko211

DIKY MOC!
ZITRA SE PORITIM PRO KASICKU! MUSIM VYZKOUSET ASI HODNE DRUHU... MALA NENI VUBEC ZADNEJ JEDNIK :( JE TAK VELIKA(UZ OD NAROZENI-55CM A 4,3KG A PAPA JAKO VRABECEK... :( )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka