holky jak přibíráte?

12.01.2009

chtěla jsem se zeptat jak jste na tom s kily?já jsem v 28tt a mám 10kg kolik se ještě tak přibírá za ty 3 měsíce? díky mějte se krásně :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem 31+5tt a přibrala jsem 18 kg. Do toho 28tt jsem přibrala každý 3 týdny 3 kila,ale ted poslední měsíc se mi váha zastavila a nepřibrala jsem ani kilo. Jsem docela ráda,protože 8 týdnů do porodu je ještě dost,tak jsem měla strach,abych nebyla velryba.

u kazde je to uplne jiny a zaty 3 mesice muzes pribrat jeste 10kg a nebo taky jen 5 a nebo taky nic. Ja jsem podle PM v 35tt a podle UTZ v 34tt a mam navrchu 11kg a od 28tt mi to stoji. Od 28tt jsem uz nepribrala ani kg tak nevim...a papam. Akorat je teda fakt ze tet ktomu koncu me hrozne tlaci organy takze nekdy toho ani moc nesnim.

Já jsem ve 26 tt a přibrala jsem zatím 12 kg .... nejvíc zezačátku, teď už to jde pomaleji naštěstí.

Ten nadpis mě zaujal. Tak se taky přidávám. :s: Já jsem v 0. týdnu a 60 kilo, před Vánoci 56. Tak si holky nedělejte kdyžtak hlavy, že přibíráte. Já kynu a nemám proč. :00: Vy jste krásné těhulky - budoucí maminky, miminka rostou. :k:

PS: Jsem malá, tak si neříkejte, že 60 není moc. To je u mě pneu v pasu, asi aby se mi lépe plavalo a nebo mi v zimě nebyla taková zima, když už jsem tak zimoumřivá...

Ahoj, já jsem začala pořádně přibívat od 24tt a to byl mazec. V posledních 2 měsících to bylo nejhorší, to jsem šla najednou nahoru o 16kg. Ale ono je to u každé jiné, tak se neboj. Já za těhu přibrala 24kg, sestřička u doktora mi vždycky vynadala, já přibírala snad ze vzduchu. A z porodnice jsem odjížděla a měla jsem jen 5kg navíc, všechno jsem nechala v porodnici. Tak se neboj. Já byla hlavně strašně oteklá, jedla jsem naprosto normálně, žádné chutě, ani přecpávání. Přeji pohodové těhu

In reply to by janet.t

Ivete moc vám děkuji za info nene netrápím se jen mě to zajímalo ale to je super že ti zbylo jen 5 kg já se také nějak nepřežírám alle ty vánoce jsem si užívala a najednou to jde samo mějte se zatím krádně a děkuji :a:

ahojky,já jsem 24.týden a mám nahoře 6,5 kilo,zatím spíš jen v bříšku a prsech...obvykle se prý má přibrat max.15 kilo sem slyšela,ale nevím přesně,každá to má jinak.Hlavně si myslím že nemá cenu se s tím teď trápit,podle mě je každá těhulka krásná:)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ivete díky za odpověd to máš pravdu také mě dostávají v těch časopisech nápisy, že přibrat bys měla do 12kg ale jak to dělat, mám 1 známou a ta jí celé těhu jen jogurty aby nepřibrala a občas se napije coly aby ji zasitila přijde mi to něco děsného přece máš jíst všechno aby mimi mělo vše :s:

In reply to by Ivete

AHOJKY JÁ JSEM VČERA ZAČALA 33,TT A PŘIBRALA JSEM ZATÍM 12,KILO,ALE U PŘEDCHOZÍCH DVOU TĚHOTENSTVÍ JSEM NABRALA U KAŽDÉHO 19,KILO..A PŘESNĚ JAK PÍŠEŠ ČLOVĚK BY MĚL DLABAT VŠECHNO ALESPON PAK VÍ ŽE MÁ MIMINKO VŠE POTŘEBNÉ NECHÁPU TY MAMINY CO DRŽÍ DIETY V TĚHU..... :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky