jak budu rodit

12.01.2009

ahojte maminy,chtěla jsem se zeptat neví když jsem poprvé rodila císař.řezem jestli to je podmínkou i u druhého porodu?jsem 28 týden díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

podmínka to není.Musíš mít minimálně 2 roky od prvního,kvuli hroozícímu potrhání delohy a pak musí být dítě správně otočeno,musí mít do 4 kg,nesmí mít jiné problémy,a ty nesmíš mít potíže-vysoký TK,dost prostornou pánev atd,Ptala jsem se na to svého dr,jelikož 1 byl císař,ted to zatím vypadá fajn,Jsem v 34 tt tak snad to vydrží:-)

In reply to by elixiiirek

Ahojky elixiiirku!!!Tak jsme se obě sekly,Martinec totiž právě toho císaře chce!!! Taky jsem se snažila uklidňovat,že to tentokrát určitě výjde,že už ve vlastní rodině mám 2 případy,které to potvrzují,že to jde a ona mi odpověděla,že právě z toho nadšená vůbec není.

In reply to by kockral

martinec to jste mě holky špatně pochopily,dala bych buhvi co abych rodila pnormálně,moc mě to u 1 mimi mrzelo ale právě mám uuzkou pánev abojím se popraskání té dělohy při přirozeném,tak doufam že to bude ok a taky sy to pořádně užiju i z přítelem aby to tentokrát mohl prožít se mnou.po 1 jsem byla u toho vzhuru abych veděla co se děje

In reply to by elixiiirek

Já jsem stejného názoru,šíleně moc si přeju přirozený porod,i kdybych trpěla v bolestech dva dny,přeci jen ten císař je znouzectnost.Přinesou ti mimi,že i kdyby to bylo cizí,tak ho příjmeš za své. Chtěla bych zažít,jak ho uvidím hned,jak mi ho dají na břicho.Strašně,strašně moc.Jinak se mi poslíčci umoudřili,jeden den jsem je měla od osmi rána do devíti večera. Ve středu jdu na kontrolu,tak se modlím,ať se ještě neotvírám,chtěla bych ještě alespoň ten týden vydržet.A jak se máš ty?

In reply to by kockral

přesne jak píšeš,je to jiné mít miminko po císaři a po porodu, a u císaře muže být víc komplikací a potíží.A takydo 3 mes po porodu nemužeš nic težšího nosit-vodu s vaničkou atd a taky nesmíš cvičit a tak takže hooodne omezení.Jinak pobolívá me v podbříšku pár dní,jinak poslíčci sem tam,ale dost bolestivý,kontrolu mám příští uterý to budu 35tt,takže myslím,že pohoda a nic se nedeje:-)Jinak fyzicky je mi celkem fajn a psychicky??No jak kdy,ale máme ted moc starostí s ex ženou mojeho už pár měsícu,ale dá se to přežít:-)Jakou jsi mela noc??já se dost budila,ale vyspala jsem se celkem obstojně,jen malý nešel včera dnes a zítra do školky.je nachlazený tak at se z toho vykřeše a at neonemocní:-)A ráno si málem rozbil hlavu trdýlko.Jako by mu nestačilo jak si jí rozsekl v čele na hřbitově,prdelka moje malá:-)

In reply to by elixiiirek

Tak já bych spala jako zabitá,ale malému se nechtělo,přišel nás budit o půl druhé,to asi tak hodinu pobíhal,potom o půl páté,zase hodina polétávání po bytě. Děs,bída,utrpení. Kdybych šla dneska rodit,tak to asi nedám.Já jsem už v 36.týdnu,v sobotu už 37.,tak se mi to už krátí. Ale nezlobila bych se,kdyby mě to už zastihlo příští týden,nějak mě zlobí,že už nezvládám tolik toho s tím břichem,kolikrát příjde malý se pomazlit,chce mi skočit na břicho,ale to mu nemůžu dovolit,bobek to nechápe.To můj kluk už měl taky rozseklé obočí,utíkal,koukal za sebe a přímo vletěl do dřevěné jídelní stoličky a zrovna do té hrany. Je to taky divoch.

In reply to by kockral

obě dvě:-)Malý naštěstí chápe,že je v bříšku mimi a i když se mazlí je opatrný,ale sem tam ho musím krotit.Ale s bříškem se furt mazlí ale sto pro jak se malá narodí bude až až žárlit.Já v sobotu začnu 35 tt-a taky kdyby to šlo nezlobila bych se za porod kolem 38tt:-)Malý Ti tak špatně spinká,že pak lítá hodku když se vzbudí a nebo je nemocinkovaný?

In reply to by elixiiirek

Ne,nemocný není,je to bohužel jen v tom,že si vyžaduje něčí přítomnost,uspávání třeba i hodinové.Snažíme se ho to učit. Ale je hodně vyčůraný,dokáže nás řádně vydírat. Snad se to zlomí do porodu.

In reply to by kockral

to se moc nevyspíš,malý od 1 roku spává na velké valende ve svem pokoji a ted máme klid,max.když už se nekdy vzbudí tak se jen napije a lehne si dál a dojde až ráno:-)což jsem rada budí se víc jen když je nemocný nebo je uplněk:-(

In reply to by elixiiirek

No,my jsme ho bohužel takhle učit dřív nemohli,do dvou let nám zvracel skoro každé jídlo,takže když jsem ho nechala třeba jen minutu křičet,tak bylo vše venku. Museli jsme zkrátka počkat,až ho to alespoň trošku přejde. Snad to ale stihneme. Takže vy budete mít páreček?

Ahojky,není každopádně!!!Pokud nebudeš mít problémy,můžeš rodit přirozeně.Doktoři většinou ale zohledňují ještě dobu od porodu do dalšího otěhotnění min.2 roky. Moje mamča rodila 1.císařem,2.přirozeně,moje sestra 1.císařem,2.přirozeně no a já 1.císařem a 2. uvidíme. Snad se mi to taky podaří.

In reply to by martinec

Tak já jsem tě chtěla uklidnit,že je to možné a že můžeš zažít to,co je na porodu nejkrásnější a ty mě tak překvapíš takovou odpovědí?Takže ty chceš spíše císaře,jo?

In reply to by kockral

martinec Ahoj,dlouho jsem tu nebyla.Ne pravě že ne moc mě to u 1 mrzelo ale byla jsem schválně u toho vzhuru.Jen jsem slyšela o možnych komplikacích tak jsem byla trochu vystrašená ale doufam že to bude ok aužiju si to se vším všudy a taky přítel je my jasné že přirozeně je to to nejkrasnější

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky