půl roku:)

12.01.2009

táááááááááák malé bylo 9.1. 6 měsíců, dneska jsem byla na půlroční u dr. a měříme 68cm a vážíme 8 kilo :00: :00: :00: máme 2 zoubky, krásně papáme různé masozeleninové příkrmy, kašičky a sunar... Jinak už skoro sedíme, děláme nenene, hrajeme si s hračkama nejlépe v pusince :s: ale zase se malá nechce přetáčet na bříško tak musíme chodit na rehabilitace :r: přidám pár foteček :qu: :girl: :a:

In reply to by Martii

jéééééé ahojky Martíííí a Adámku :a: :a: :a: no míry jsou úctyhodný :s: a šikulky tak trochu jo... dneska jsme byli poprvé na tom cvičení a můžu říct že jsem samozřejmě brečela s malou :r: :r: :r: musím říct že obdivuji mamky co cvičí vojtovu metodu, vím že je to o zvyku ale já si myslím že budu plakat snad pokaždé když malé potečou slzy jako dneska :(

Ahojky Macinko, 3. fotečka odspodu s předváděčkou dolních tesáčků nemá chybu, malá je kouzelná a šikovná :)

In reply to by natalliev.

děkuji :c: si nedovedeš představit jakou mi to dalo práci jí takhle vyfotit :s: jsem jí fotila asi 20x než to takhle vyšlo... nejdřív vyplazovala jazyk, pak u toho začala děsně řvát, pak si tam strkala ruce no pro ní děsná sranda pro mě utrpení abych si zvěčnila zoubky :s: :s: :s:

pěkně rovně sedí :one: a že se jí nechce na záda ....neboj taky ti jí na rehábce rozhejbou jak mě malého a budeš ještě volat po těch dobách kdy ti polehávala na zádíčkách :s: jako ted já....malej ted jak se vzbudí hned hop na břicho a poskokama vpřed.. :00: ani gauč už mu začíná nestačit... :jawdrop: a koukám máte aky kulturistické stehýnka jako my... :s: :one: jen tak dále...

No teda to jste velký šikulky :one: :one: :one: . Nám bylo půl roku 5.1. a sice se točíme na bříško imrvere :s: , ale ještě vůbec nesedíme, jen tak mamce na klíně... :girl:

In reply to by Leňour1

no jo sedět mají až v 7 měsících ale na bříško už se dávno přetáčet mají a mě to tedy dost vzalo že ona vůbec nechce a to denně s ní cvičím a nic :r: nevím jestli je tak líná nebo co... dneska jsem byla v poradně se 3 miminkama a ty dvě byly o měsíc mladší a jak se přetáčeli a to jedno skoro lezlo... no vzalo mě to :(

In reply to by Macinka2

No prostě každé je jinačí, s tim nic neuděláš! Najednou se otočí a pak to bude dělat furt, ještě budeš vzpomínat jak to bylo fajn, když ležela na zádech!! U Vás teda vlastně když seděla! No prostě přeskočila jeden stupeň vývoje, to nevadí :ww:

In reply to by Macinka2

Nic si z toho nedělej, ten můj lenoch se začal přetáčet až teď po Vánocích a to takovým stylem, že lehne na břicho a pak se vzteká, že nemůže vyndat ruku. No a když se mu to podaří, tak se po minutě vzteká, protože pást ho nebaví. 19.1. mu bude půl roku.

In reply to by Martinaje

je pravda že každé mimi je jiné :s: ale nečekala jsem že kvůli tomu budu chodit na rehabilitace.. no třeba se i něco přiučí :s: :s: :s: jo a taky se nám normálně nechce smát na foťák, mám jen jednu fotečku a tu jsem vám tady ukázala... normálně vidí foťák a je úplně vážná, říkám že asi bude chytrolína :s: :s: :s:

In reply to by Macinka2

Tak to my máme zasloužilou a zkušenou doktorku, konec konců jsem k ní chodila i já a ta z tohohle nedělá žádnou tragédii. Vždycky na něj koukne, zeptá se jestli pase a převrací se, poměří ho a zjistí, že je v celku normální :-). No a s tím foťákem, já když ho dám nad Adámka, tak taky zvážní, ještě mu ujede jedno oko k nosu, no akdyž cvakne blesk, tak nahodí takovej ksichtík, že jsou ty fotky skoro nepoužitelný :///: Já to dělám tak, že si ten foťák nastavím nad něj, dělám na něj opičky a když se zasměje, tak rychle cvaknu. Jo a musím fotit bez blesku, jinak mám po úsměvu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka