Fotečky

12.01.2009

Tak vám sem dám další fotečky toho mého krasavce. Dnes máme 14 měsíců a 8 dní a je to moc šikovný chlapeček. Už chodíme čůrat a kakat na velký záchod zatím si sice neřekne ale to časem vychytáme, lítá jak drak, už se sám napapá ručičkama a lžičkou to zkoušíme ale celkem mu to jde, zajímá ho každá elektronika co je v dosahu, jen mluvení nic moc zatím říkáme táta, pá, papa (to je pasta), baf, mňau, mam mam(to není máma ale jídlo) a používáme několik znaků co jsem ho naučila je to prostě moje šikulka jo a taky bravurně jezdí na saních :s:

Tak to je moc šikovnej klučina :one: :one: :one: Náš Matýsek na nočník nechce a nechce....ach jo :( :a: :a: :a:

In reply to by rena2

neboj to se zlomí malej taky řval řval a jeden den najednou neřval tak vydrž ale zase není třeba to zbytečně hrotit taky jsem říkala, že kdyby furt řval tak to nechám až na léto pak bude chodit bez plínek a uvidíme

Jejda no to ale krásný klučina a má tak nádherná kukadla a vlásky......moc moc se Vám povedl a gratulujeme co všechno už umí :dance: :qu: :h: :k:

janka.82

Ahoj Zuzínku. Konečně mám čas kouknout i na Vaše fotečky. Taky je malej moc krásnej, pořádnej chlap :h: :h: :h:

Zuzi, no to už je velkej chlapík :c: kam se poděly ty naše miminka, viď :00: můžu se zeptat, jaké znaky jsi Adámka už naučila? Já o tom včera zrovna četla a koukala jsem na Youtube, kde miminka krásně znakovala, je to úžasný :one: naše malá je teda ukecaná a už se spolu docela hezky domluvíme verbálně, ale pár znaků bych jí taky zkusila naučit ;)

Ahoj Zuzi. Malej je teda opravdu krasavec. Budoucí Brad Pitt :) :one: :qu: A je teda opravdu šikulka. Tak ať vám dělá nadále jen samou radost :k:

jééééé...to už je kus chlapa :c: ...s tím mluvením sme na tom stejně, ona sice něco brble, ale není ji ničeho rozumět a slova se jí ještě moc říkat nechtějí...
a malý ti chodí na velký záchod?..ne na nočník? :ooo:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky