Tak už jse doma :-)

12.01.2009

Ahoj holky,
tak jak se dnes máte? Já už jsem doma, hurá :s:
Jen od toho co jsem přišla, tak jím. Už jsem splácala rajskou pol., sýr, chleba, přesnídavku, slané tičky .. Přístí týden mám jít znova na kontrolu, tak už se těším. Snad už bude vidět i srdíčko :h:
Tak napište a :a: :a:

Tak je fajn, že už jste doma. Nedivím se ti, žes měla hlad, v nemocnici jídlo nic moc, viď? Tak si hezky užívej, mamimko... :\x: :\x: :\x:

In reply to by Šulcka

V nemocnici jídlo bylo opravdu nic moc. Přišlo mně, že o víkendu jsme dostaly UHO a v neděli do toho dali houby :n: takže ještě teď mám hlad jak blázen :hu: :hu: Dnes jsem si zašla do školy na hodinu a jsem z toho nějaká víc unavená :00: Člověk zleniví hodně rychle :///: ://:

Ahoj kašpárku, tak gratuluji, že už jste doma a hlavně se držte a papkej zeleninu ovoce a tak. :\x: a pozdravuj fazolku :cc):

Doufám, že tohle byla poslední nepříjemnorst, která nás čekala. A teď se budeme jen vyvíjet, a počítat kolik jsme přibrali :-)
A jak jste dnes měly?

Ahojky,tak jak se máme,asi dobře,že?koukám,že papání tě chutná.To je dobře,že už jsi doma pěkně odpočívej .A užívej jsi těhu.... :ww: .....Měj se zatim moc fajn papa :a: :a: :a:

Ahojky Kačko, jsem ráda, že už jsi doma a je ti líp, dnes jsem byla také u doktorky a jsem v 6+0tt, zatím bez srdeční akce, mimi má asi tak 3mm, na kontrolu jdu až 26.1. tak se taky těším až uvidím srdíčko, tobě přeji ať se maličkému i tobře daří, zatím papá Eva

:) Ahojky tak to je dobře,a jen papkej papkej :hu: :a\|: At ti mimisek pěkně roste v bříšku a vyvine se ti do krásy :c: :c:

parada,ze uz jsi doma.. :\x: Mimi je v poradku a to je to nejdulezitejsi..Ja jsem toho dneska taky teda spapkala,ale ty papkas i pro sveho mimouska,takze se oba moc opatrujte :) :a:

No to je fajn, že tě už pustili a že je všechno v pořádku. Jo domácí strava je domácí strava.

Ahoj Kašpárku, to je fajn, že jsi doma a nemusíš ležet v té nemocnici. Přeji Vám oboum moc zdravíčka sil. A jsi tedy na nemocenský? S jídlem to moc nepřeháněj. Já při prvním těhu přibrala 23 kg a bylo toho až dost. Udělaly se mi po celým těle strie a není to moc hezký. Sice jsem vše schodila, ale strie jsou pořád. Manže si ze mě dělá legraci, že bych mohla hrát tygra v nějakým filmu. Takže všeho s mírou.
My nejsme přímo z Plzně, ale jsme tam každou chvíli.

In reply to by Dídinka

Na nemocenský nejsem, nejsem vlastně zaměstnaná. Povolání mám student VŠ :-) Kde jsem pracovala po odpoledni a večer jako brigádu jsem zavolala, že už nemohu chodit, a domluvila jsem se s kamarádkou, tak bude chodit místo mě, abych mu úplně neshatila plány :-) Takže bude u mě problém s mateřskou, i když je to předčasné ještě řešit. Asi nemám na ani nárok, spíš budu dostávat něco jako rodičovský příspěvek..
No kdybych přibrala 23 kilo, tak se asi půjdu rovnou oběsit :-) Teď mám 53 kilo/176 cm. Ale co, mimi si řekne, co bude potřebovat. Hlavně se budu snažit jíst hodně ovoce, zeleninu, maso a občas nějaké to sladké, i když to moc nemusím, ale třeba ho teď konečně začnu jíst :-)
Odkud jsi?

In reply to by kasparekmalicky

Ahojky to jsem moc ráda že už jsi doma.Tak co jak se cítíš budoucí mamino??? :/;x: Teda tvojí váhu bych chtěla mít já mam 170cm a 75 kg :///: a strie mam taky :///: Ale ty hlavně papej,ať se má mimi dobře :hu: :a\|: A jakpa je nadšený tatínek? :///: Já si teď včera dělala ovu testík a byl pozitivní jen ta druhá ještě slabá,ale pro jistotu se už od včerejška snažíme :s: :s: :s:

In reply to by Kvetuska

Ahojky,
cítím se už o mnohem lépe než o víkendu, kdy jsem měla strach, co z toho bude :-( Už jsem dokonce i koukala na net z hlediska kočárků. Dokonce už tak trochu jsem vybrala, i když zatím jsem n ic neobjednávala, to tak cca za 2 měsíce. :-)
Tu váhu mám díky sportu, celý život jsem sportovala, denně 2 tréninky a víkend zápasy. Jídlo šlo kolem nebo ve spěchu :-)
Tak te´d sito vynahradím.
Jinak držím palce, aby snažení bylo úspěšné a ty ses hlásila za nedlouho jako těhu :-) :cc):

In reply to by kasparekmalicky

To je jasný jez na co máš chuť a jak je potřeba. Jen já už jsem trošku k tomu opatrná. Protože 23 kg je opravdu hodně. Byla jsem jak sud. Výchozí váha byla 57 kg /169 cm, tak si asi dovedeš představit jak jsem vypadala v těch 80 kg. byl to děs. Zelenina a ovoce je moc dobrá. To můžu i jako netěhu.
My jsme z Poloučan. Je to taková malá vesnička u Konst. Lázní asi 40 km od Plzně směrem na Vary.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka