ahojky holky

12.01.2009

ahojky holky,chtela jsem se zeptat jestli je mezi vami nejaka budouci mamina ktera kouri??a taky bych se vas chtela zeptat jestli to dr poznaji na ultrazvuku nekde sem cetla ze se to da zjistit...ja vim asi si rikate to je tvuj problem nemas kourit ale me to chutna vic nez kdyz sem tehotna nebyla...dekuju za odpovedi(ale omezila jsem to)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ted jsem také v 17tt.Na začátku těhotenství jsem také kouřila,ale začalo se mi dělat špatně :sick: ,motala se mi hlava :00: a bolel mě žaludek.Ted už nekouřím,ale znám holky co kouřily,sice mín,ale mimi bylo v pořádku.Slyšela jsem,že pokud kouříš delší dobu,neměla by si přestat ze dne na den,mohlo by to mimi ublížit ještě víc.Přeji hodně zdaru a at se ti povede brzy přestat :a: :a: :qu: :qu:

Ahoj, já jsem sice nekuřák ale určitě nejsem soudce abych soudila. Myslim si že bys to měla doktorce říct že kouříš. Možná že ti poradí nějaké další vytamíny. Je spousta mamin které kouří. Kdybys naráz přestala je to pro tělo horší než když kouříš dál, to ti řekne každej doktor. je dobře že jsi to omezila-jen ta dál :-). Kvůli případnému kojení by bylo dobré kouření omezit ještě víc, protože miminko si pak hodně zvykne na nikotin a když ho má nedostatek tak je velmi protivé a uplakané. Sice to zní drasticky ale bohužel to tak je. Tak držim palce v dalším omezování kouření. Když to nakonec zvládneš na 2 cigarety denně, tak jsi dobrá-držim moc palečky.
PS: mám několik kamarádek které kouří a maj zdravé dítě.

In reply to by JaMiOn

Závislost dětí na nikotinu se mi neprokázala,kouřila jsem jednu,max.dvě denně a to opravdu hodně slabé a malý byl nejzlatější mimčo na světě.Spinkal neustále,jen na kojení se budil,když byl vzhůru,tak všechno krásně pozoroval,nikdy jsem nezažila to,že by začal z ničeho nic plakat.

tak to holky prominte jsem tu jen chvili napsala jsem sem neco poprve takze sem necekala ze to dopadne takhle hlavne se nehadejte...nezodpovedny matky jsou t ktery svy deti odkladaji do kojenaku a co jsou fakt fetaci...takze o zodpovednosti je to taky trrochu jinak...nekdo v tehotenstvi co jsem se dozvedel ji hlinu skrabe zed atd to mslim ze miminku skodi tak a hodne ja myslela ze byste mi nekdo mohl poradit jak prestat na ne tady na me jecet jak na maly dite..a kaslete radci na to ja chtela poradit a ne ab z toho bylo peklo OMLOUVAM SE!!!!!vsem

Ahojky,já sice nekouřím ale příjde mi to drsný jak tý P.mendy odpovídáte.Není malá a určitě ví,že kouření není dobrý pro miminko.Už jsem tu zažila hadky na tohle téma, a měli byste být slušnější.Myslím,že se to dá říct a promluvit si normálně a v klidu. A ne jak fanatičky.Stejně když si bude chtít zapálit,tak to udělá.Než aby byla nervozní a vzteklá,tak si dá jednu.Bude dobrý když se budeš snažit přestat,opravdu to není dobré.Nejsme tu abychom soudili a nadávali ale radili.A stali při sobě.No to je muj názor,mě nebaví tady číst ty hádky.tak se poroučím
a mimochodem,znám holky co kouřili jak fabrika a mají zdraví děti!Tím nemyslím že kouřit ano.Jo je to ošklivý a je blbý když ženský smrdí z pusy cigáro,ale každej jsme snad dospělej a vímeco je dobrý a co ne!!!!!!!!Takže se snaž přestat,nikdy nevíš co miminku bude a chces ho mít zdraví přece.To si raději vem ovoce nebo párátko do pusy pro pocit že tam něco máš.

Ale prd,nic se nepozná a ani flíčky na placentě nejsou,to bys musela kouřit 10 denně a více.Pokud budeš kouřit co nejslabší a co nejmíň,nic se nestane.Je to lepší,než trpět absťákem a být nervní!!! A teď se všechny do mně pusťte!!!

SilvieS

Tohle téma sem raději netahej, zase se tady strhne povyk. :00: Za mě: jsi sobecká, když takhle dokážeš ubližovat tomu bezbrannému tvorečkovi. :sick:

slyšela jsem, že když maminka kouří, tak miminko v bříšku kašle :-(, určitě nechceš mít nemocné miminko...to co mu dáš do vínku teď si s sebou ponese celý život, tak mu dej šanci a přestaň s tím úplně, děláš to pro něj.

mendy nez se tady rozjede nejaka nehezka diskuze jenom ti napisu ze se da na utz poznat ze kouris. je to videt na placente. jsou tam takove bile flicky a nejsem sice tady od toho te strasit, ale ty flicky neznamenaji nic dobreho. nebus egoista a mysli na mrnatko, bud silna a prestan ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka