magnesium

12.01.2009

Ahoj těhulky :) ,mám dotaz,dneska jsem byla na prohlídce,holčina je OK,akorát jsem se doktorce svěřila,že mě dnes v noci vzbudila křeč v břiše...takže mi to tam zkonrolovala "ze spoda",jesli mi prý netvrdne břicho...a prý ne.Řekla mi že to může být ze zácpy(ta křeč)kterou já mám...ale přesto mi předepsala magnesium 2 krát denně,takže měla podezření?Co to vlastně lajtsky znamená když břicho tvrdne?Je to riziko předčasněho porodu?
díky za radu a přeji radostně těhulkování :a:

Ahojky, taky jsem byla na kontrole a dostala magnézko na bolest bříška, tablety 3x denně, zatím jím druhý den, takže nevim.. ale mělo by to prý pomoct, kdyby ne, šupajzny k doktorce..
Hodně štěstíčka :c:

to, že tě občas chytne křeč do bříška může znamenat i to, že máš málo hořčíku (magnézia), já magnézko dostala na kontrole tuším ve 23. týdnu, kdy jsem řekla, že v noci dostávám křeče do noh. Mám rozpustný a měla bych ho brát 2x denně, ale beru jen 1x a stačí to. Takže neboj, magnézko tobě ani mimču neublíží.

Zdárek!
Taky jsem dneska byla na kontrole a taky jsem se mu svěřila, že mě včera při mytí nádobí chytla křeč do bříška a také jsem dostala Magnesium tbl., ale 3x denně. :-g(

Není,prostě se na porod připravuje,já jeden čas brala třikrát denně dvě tablety.Nemělo by se brát po 36.tt,protože to by zase porod "brzdilo"!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka