krvácení+nepr.MS

12.01.2009

AHoja holky,
už začínám být trošku netrpělivá. Už jsem sem psala, ohledně nepravidelné MS a braní utrogestanu na srovnání. Musím říct, že první měsíc, co jsem ho brala, tak jsem ji měla přesně po 28dnech, ale od dalšího měsíce....se to posunulo na nějakých 25, potom další 21...navíc jsem začala při styku krvácet (ne pokaždé)...spíše špinit, trváto sice jen pár minut, ale samozřejmě je to nepříjemný. Moje doktorka pořád tvrdí že je to počasím a nebo stresem (což mi vlastně říká od jara), a ani mě nevyšetří..nic. Tak jsem se rozhodla změnit doktora. Jsem k němu objednaná na únor. Jenomže tento měsíc se to krvácení objevuje pravidelně při každém styku, tak nevím, jestli mu mám zavolat a zkusit se objednat na bližší termín...Máte s tím prosím některá zkušenost?...Pokoušíme se už od toho jara o mimi a doteď jsem to zatím brala, když se vydaří, tak se vydaří, ale teď už začínám být nervózní a možná i v tom stresu, který mi pořád paní doktorka vnucovala ...Děkuju za odpovědi...

no tak jak rikas ja to mam uplne stejne.Zacala sem taky krvacet pri sexu v sobotu a pak i v nedeli.A dnes par kapek taky ukaplo a jak rikas je to docela neprijemne no.Taky nevim co s tim a o mimi se snazime taky...ale zase si rikam treba to je MS ikdyz ma byt az ve stredu ale nevim no,mam to taky rozhazene momentalne 22dni tak jsem teda zvedava jak to nakonec dopadne ale pokud se MS nedostavi delam si testik ve stredu.Ale radsi bych si asi zavolala k doktorovi a zeptala se jestli je to normalni nebo co mas delat.Papa a neboj bude to vse OK :one:

In reply to by Lenca.C1

ahojky,
díky za podporu, snad to nebude nic vážného. Včera jsem volala, ale bez výsledku. Nikdo mi to nebral....Možná to bude souviset s tím utrogestanem..byl mi předepsán na srovnání MS a vlastně druhý měsíc, co jsem ho brala se toto krvácení objevilo poprvé, pak dlouho nic a teď se to stalo pravidelností. Každopádně i kdyby mě nevzal dr.dřív, jdu 2.2. a tak dám potom vědět, jak to dopadlo...Mějte se a držím pěsti všem snažilkám..

zkusenosti s tim nemam, ale jestli krvacis po kazdem styku, tak Dr. aspon zavolej a zeptej se co si o tom mysli a jestli nemas prijit driv.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka