CS2

12.01.2009

Ahoj holky,
jake mate CS???
Dnes jsem mela na kontrole porad CS2, nalez se uz 2 tydnynezmenil a pry se k porodu nic nechysta ani bricho mi netvrdne...
Uz se zacinam bat, ze tady zbydu jedina do jara... a to mam zitra 1. termin :r:
Dnes jsme byli v nemocnici na monitoru a akorat tam z porodniho salu odnaseli tak krasne miminecko... uz bych ho chtela mit u sebe :cc):
Jak se jinak dneska vsechny mate?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já mám od 28tt CS 4 na tohle se nespoléhej termín mám v březnu.Můžeš porodit s CS1 záleží to na prckovy kdy bude chtít ven :)
klidně ti mohli špatně spočítat termín.Nestresuj se a klid a užívej si toho že tu s vámi zatím není odpočívej pak už si neodpočineš.
při prvním sem měla CS 1 a během 3dnů jsem se otevřela a porodila :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mně řekl, že tím,že mám termín zítra, tak musím začít chodit 2xtýdně,tak jdu už ve čtvrtek. Ale vždy jen dělá vnitřní vyšetření bez utz....žádný ultrazvuk nebo jak tu někdo psal zkoumání plodovky,zda je ok, nebo ten doppler - nevím co to je,ale taky se to tu psalo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A prosím, co je to ten dopler? A plodovku kontrolujou jak?Přes ultrazvuk?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji, ale mě ani neřikali,že by mi to dělali. Tak uvidím ve čtvrtek

Ahoj Eli, já mám termín taky zítra a po dnešní poradně jsem taky smutná:-)
Minulý týden a před 14 dny jsem měla CS 4 a dnes jsem měla CS 3 - jsem netušila,že to může mít i zpětný chod...a na porod se to taky nechystá, prý jsem úplně zavřená.Takže tu sama nebudeš!

ahojky Eli,mno já byla dnes u dr a jsem 35 tt a CS mam stále nula.Není to nějaký divný?Neboj ono ti to už uteče brzy budeš mít mimi u sebe.Se může stát že furt nic nic a pak najednou z ničeho nic a bude tvé dítko na světě,přeji hodně zdraví.

Ahoj,já jsem dnes byla v poradně,jsem 36tt a CS1 ale tvrdnutí břicha skoro každý den a večer ani nemluvim :00: Tak třeba tě předběhnem :///: Vůbec bych se nezlobyla kyby to bylo dřív :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka