co s tím

12.01.2009

Ahojdy zlatíčka ,

Jen pro zajímavost , ikdyž si myslím že to je blbost tak se ptám je možné mít zpoždění změny nálad a jednou bolest v podbříšku a boleti prsou a to zpoždění ní okolo 16 dnů a aby test byl negativní nebo jsem jen blázen ???? Nerozumím tomu co se se mnou děje

No jasnačka,že ti budem držet palce i pěstu i prsty na nohách :one: Od čeho tady jsme,tak dej nám pak určitě vědět ted si mě napnula jak kšandy!!!! :) :a: :O

Ahoj,

možné to je. Mám pocit, že tu také nějaká holčina psala, že // měla až v 7 tt, takže ještě máš týden :). Ale klidně bych si došla k dr. s tím, že mám zpoždění 16dnů a dr. Tě určitě prohlídne a už by určitě něco bylo vidět a nebo Ti dá provokačku. Pokud těhu nejsi, tak to dostaneš a pokud ano, tak se Ti ukáží //. Držím pěsti :)

Ahojky jajulíku,
klidně můžeš čekat malé, já jsem také měla negativní test a jsem ve 4tt. MS jsem dostala opožděne cca p 5 dní, měla jsem normálně, ale o 3 dny dříve mně skončila. Teď v neděli se tam konečně objevila fazolka. Tak uvidíš, nic nevzdávej :w: :qu:

No já si myslím, že nic není nemožné. Dost záleží na tom kdy si otěhotněla. jestli to bylo na konci cyklu, tak se čárka vůbec ještě nemusí ukázat.

In reply to by Dadis

sama nevím nějak jsem to nehlídala a tak najednou jsem se začala cítit jen jinak ale moc tomu nevěřím nechci si dělat zbytečné naděje i když by to bylo to nej co by mě potkalo . ale na tom testu by se to podle mě mělo ukázat tak asi proto jsem taková ne zrovna nadšená kdyby jsem se tak cítila a byla by ještě nějaká malinkatá čárečka vidět to by bylo mnohem lepší :-)

In reply to by jájulík

Ahoj holky,
taky asi záleží jaký typ testu jsi použila, protože jestli to byl ten supercitlivý, tak by se tam asi už něco ukázalo. Ale nikdy nevíš... Tak ti přeju aby to bylo mimčo :s:
Baruška

In reply to by jájulík

Ahojky,možné to je..mojí kamarádce se pozitivní test u prvního těhu ukázal až po třech nedělích.Třeba jsi otěhotněla až těsně před ms.Nechceš si zajít k dr,aby ti vzal krev?Abys už věděla na čem jsi a nemusela se nervovat :) Přeji,aby to bylo :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky