Sab simplex

12.01.2009

ahoj holky,
tak jsme dneska dostali od doktorky Sab simplex na prdíky a řekla nám 3xdenně 10 kapek, ale na příbal. letáčku je do každýho jídla. Tak se chci zeptat, jak jste dávaly vy? Ke každému jídlu? nebo míň. Díky moc za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my ho taky dostali od doktorky, měla jsem ho malé dávat 3x denně 15 kapek. Ale byl úplně k ničemu, teda aspoň pro nás. Jediný pozitivum bylo, že jí moc chutnal a pěkně si po něm mlaskala, účinek ale neměl žádnej. Koupila jsem Baby Calm a po něm byla úleva okamžitá, k němu jsme ještě párkrát použili rektální rourku a je po problémkách. Baby Calm je 100% přírodní, takže jí to vůbec nevadí.

Ahoj, my to taky dávali 3x denně, ale vubec to nezabíralo, malá pořád tlačila a brečela, ted jsme začly dávat baby calm a je to mnohem lepší, řekla bych že ten sab simplex nám nezabíral vubec, ale u každého je to asi jiné..s tím dávkováním..myslím, že když se budeš řídit podle letáku, tak tím nic nezkazíš...Aluša+Nelinka

Maly ma ted 5 tydnu, mel hrozne koliky a hodne mi blinkal. Ted davam asi 5 dni Sab - kazde 2-3 krmeni 7 kapek na lzicku po jidle, takze v kuse prdi, ale uz ho to neboli a blinkani skoro zmizelo, takze konecne poradne pribira.
Na to jak ale prdi a kolik toho ted vypije, ale uz 3 dny nekakal. Pry je to ale u kojenych deti normalni.
To davkovani vyzkousej, myslim ale, ze do kazdeho jidla to u miminek neni treba - aspon mam s timto dobrou zkusenost.
Pa a hezky vecer

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky