Tak jak?únoračky

12.01.2009

Ahoj,tak jak se všichni máte :a: Já jsem dnes začala 36tt,byly jsme v poradně 0,5kg váhoví přírustek takže celkem 11kg :00: a CS1 takže rodit se nechystáme :///: ale vůbec bych se nezlobyla kdyby to bylo dřív :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem v 34 tt,minulý týden na kontrole v 33tt jsem mela 4?5 kg nahoru,malá váží jen 1700gramu,takže asi to cvalík nebude,jinak mě hlídají kvuli TK zatím pohoda-v 1 těhu se v téhle době objevila preeklampsie tak proto me hlídají,jinak malá hlavičkou dolu.Tašku sbalenou ještě nemám a minimálně týden ještě nebudu,čekám na zbyteček věcí,co jsem si objednávala přes net pro malou -meli inventuru,tak se to protáhlo,takže do balení se mi moc nechce,časík snad ještě nějaký ten týdník mám:-)jinak žebra mám okopané šíleně,hlavně v pravo.Holky pobolívá Vás podbříšek skoro pořád celodenně jako mě některou??Mě to delá skoro 6 den,je to jak u menses,když sedím nebo ležím se skrč.nohama je to dobrý,ale když se natahnu tak to bolí a nebo když vstavám tak to taky pobolívá-nevíte co to je?Jinak se mi zdá že malá trošku klesla,mám dole vetší tlak:-)

In reply to by elixiiirek

tak to mame mimi stejne velike (nebo spis stejne male).
malej mel v 32tt 1 656 gramu a pry taky nemam cekat zadneho cvalika a snad by se mel i dobre "vyrodit". Tak uvidime. :a:

Ahoj holky,tak já mám poradnu za sebou minulý týden a za týden jdu znova, už se ty intervaly zkracují,co? Příště mi mají vzít výtěr na streptokoka, jinak minule CS 4. A to si představte, že jsem sebo včera švihla, celé těhotenství si dávám pozor, venku chodím jako pos.... a včera jdeme s manželem po marketu, nakupujeme a já tam sebou švihnu a to jako dost nešikovně.Udělalo se mi úplně zle, dostala jsem strach o mimčo,ale snad je to v pohodě, nic se neděje a malej se drží. :one: Jo a u nás taky chodí sestra od dětské doktorky domů hned po propuštění z porodnice a tak se chci zeptat, nevím, co všechno kontroluje a tak, myslím že už mám úplně všechno,ale nevím, jakou ještě dokoupit kosmetiku+lékárnu pro mimčo? Myslela jsem,že mi třeba ještě něco poradí v porodnici,ale co kdyby to ta sestra doma chtěla vidět hned? Zatím mám jen věci na koupání a tělové mlíčko, jinak nic....

In reply to by Hanka29

před pár týdny jsem tu zkopírovala seznam jedný šikovný holky a objednala jsem přesně totéž. Minulý týden to dorazilo, tak se těmi věcmi probírám a jsem spokojená, že jsem tak pokročila. Jen netuším, k čemu nám bude komprese Gazim. Snad mi to v porodnici prozradí.

Kosmetika:
borová voda, líh 70 procent oupis a rektální rourka – koupíme v lékárně

Ostatní lze pořídit na www.lekarna.cz

Baby-vac dětská odsávačka hlenů 299.00 Kč
Bübchen ochranný krém při větru a mrazu 75 ml BÜBCHEN WERK 81.00 Kč
BEPANTHEN 1X30GM Krém
GP GRENZACH PRODUKTIONS GMBH, GRENZACH-WYHLEN 109.00 Kč
BN Teploměr do vody rybka 33128
NOVATEX - Baby Nova 66.00 Kč
HBF Dětská mast s ryb.tuk.Rybilka 100ml
HERBACOS-BOFARMA S.R.O. 51.00 Kč
HIPP KOSMETIKA Dětský šampon 200ml CZ9560 65.00 Kč
HIPP KOSMETIKA Dětský pleť.olej 200ml CZ9600 86.00 Kč
JOHNSON´S Baby prsní vložky pro kojící matky 30ks 78.00 Kč
Komprese Gazin mulová 5 x 5 cm sterilní 5 x 2 ks
LOHMANN & RAUSCHER GMBH 3 kusy 75.30 Kč
NIVEA Baby čist.ubr.Pure 63ks č.86247
BEIERSDORF S.R.O., PRAHA 70.00 Kč
SEBA MED dětská mycí emulze extra jemná 200ml 149.00 Kč
Teploměr EXATHERM dětská rychloběžka + pouzdro
Altana Pharma Deutschland GMBH, Konstanz 150.00 Kč
Vatové tyčinky Bellawa pro kojence 56 ks
LOHMANN & RAUSCHER GMBH 24.00 Kč
Vložky porodnické Samu 20ks HARTMANN-RICO%

my jsme dnes 35+2 a máme za sebou kontrolu. Paní doktorka napsala do průkazky CS1, ale říkala, že má dobrou zprávu, že určitě přenášet nebudu, protože miminko dost sestouplo. Takže asi na tom CS skore moc nezáleží. Tašku jsem zatím neřešila, neb jsem do ní neměla co dát. Tak hned po té kontrole jsem se zastavila pro kojící podprsenku. Koupila jsem pěknou, ale stála 800,-. To jsem asi mohla pořídit levněji, co?

In reply to by rybka

rybko, záleží na objemu
já třeba E levně neseženu, a F, které mě asi brzo čeká, ani ve snu!
v tescu jsem dneska viděla do E včetně, za 650, ale materiál nic moc... a v F jsem tam nic neviděla...
levnější podprdy jsem viděla jenom do D
a - otázka je fakt i matroš a provedení, já mám jedno pěkné E koupené, ale ta krajka mě tam tak kouše, že ji nemůžu nosit... měla jsem ji na sobě dvakrát

In reply to by reina

nevím, jestli s velikostí cena stoupá, nebo klesá :s: Ale já nakupovala v obchůdku s dětskou módou U kohouta a byla jsem z toho tak zpocená, že jsem vzala tu první, kterou mi nabídli.

In reply to by rybka

co já bych dala za B
ono to není že s velikostí cena stoupá, ale zajdi do libovolného krámu... mají a,b,c a když máš štěstí tak sem-tam něco v d
větší velikosti se prostě dělají minimálně, navíc výběr nula od nuly pojde.
kamarádka má taky menší objem a kojící má jenom jednu, jinak to bere z normální bavlněné kdy si jenom "vyndá" celé prso
ale jinak - byla jsem i v obchodech pro těhotné a pro mimina, taky většinou končí na c, občas na d, ale e? co že to chcete e? a nedej bože fffffff, to si snad dělám srandu...
a to jsem teprve 21+6...

Ahoj, tak já jsem dneska 36+4 na kontrolu jdu ve středu tak uvidím... Jinak před 14 dny CS 5 a 10kg.... Taky už se moc těším na tu naší cácorku :dance:

Ahojte holčiny, tak já jsem dnes 37+2 a termín máme 2.2., tak možná ze mě bude ledňačka :s: To by mi vůbec nevadilo, kdyby to přišlo o něco dříve. A měla by to být holčička Anetka. Taška už je sbalená (raději) a doma vše nachystáno. U nás taky chodí dětská doktorka domů po propuštění z porodnice.

Ahoj ja jsem 34tt a CS 4. Jinak dneska jsem zacla balit tasku do porodnice. Termin mam sice az 15.2. ale nejak si myslim ze to bude driv :-) nas Radula bude pry trochu vetsi tak uvidime. Jinak vsem preju hodne zdravicka.

Ahoj :a: Já byla taky dneska v poradně 34tt a konečně jsem přibrala už jen kilo za dva týdny :s: Jinak mám nahoře 15 kilo ale měla jsem na začátku podváhu a celou dobu mě doktorka hlídá abych přibírala :) Moje zlatíčko konečně trochu povyrostlo, má už 1930 g :h: bude teda menší ale hlavně aby byl zdravý ;) Jinak je pořád koncem pánevním tak jsem naopak ráda že mám CS 0.
Tašku už mám sbaleno, dneska jsem dokoupila všechny základní věcičky a do porodu už nikam nechci jelikož mi jakýkoliv pohyb dělá velké potíže }:)
Taky už se těch zlatíček tak nemůžete dočkat? :h: :e):

In reply to by katzchen

ahojik,
taky se silene moc tesim.
Chtela jsem se te zeptat, jestli jsi to uz nejak poresila s tim kojenim (jako jestli stale plati, ze nekojis? )
Ja si ve stredu jedu pro potvrzeni a yatim nemam flastickz, protoye si rikam, ye mi v porodnici poradi, kterou bude malej chtit a jeste co budu v porodnici, tak si to necham koupit. Chtela bzch Avent nebo Farlin, ale porad je asi lespi pockat, kdzbz to pak malej nechtel a byl y porodnice zvyklej na jine, tak je hned koupim.

no moni, nevím nevím, ale lednovečky by tě asi vykopaly kdyby ses mezi ně cpala, už tak jsou tam zpožděné a zaseklé :)
jenom hezky nech mimíska v bříšku, tam mu je nejlíp!

ahojik, ja jsem taky zacala 36tt, a to v nedeli. Tak jsme zhruba stejne. K Dr. jdu ve stredu a minule jsem mela CS 0, tak si myslim, ze se sto moc nepohne a porod se tudiz nechysta, a presne jako ty bych se nezlobila, kdybych treb a dokoncila 38tt a odrodila. :e):
Jak jsi na tom? Co ti jeste chybi? Mas uz tasku do porodnice? Ja ji asi budu balit pristi tyden, zatim nemam ten obsah, a kdyz je malej pevne vevnitr, tak s tim ani nechvatam, tak abych ho cacorku nepodcenila a nemusel nam to pak narychlo dokoupit tatka. :00:

In reply to by roselini

No mi už jsme docela zabalený akorát přibalit nabiječku na telefon a můžeme frčet :/;x: Jo a ještě vlastně musím k dětský doktorce,protože jsem se jí dnes nemohla celej den dovolat,tak musím osobně,že by se mi teda dvakrát chtělo to se říct nedá :jawdrop: ale musím aby po narození s malou počítala :girl:

In reply to by monika 2

ja jsem zrovna dneska domluvila pedaitricku. jen jsem tam zavolala a sestricka si me zhapsala a po porodu se mam dostavit, nebo pry staci tatka a domluvit si prvni termin (nekde rikaji, ze pry ti doktori chodi k tobe domu, nevis, co je na tom pravdy?, prijde mi to docela logicke, asi i omrknou, kam to dite prsilo a jake ma podminky ...

Ahojky Moni,tak já jsem 34+4 a CS0 takže mam zřejmě taky času habaděj...No a jinak teda jsem přibrala už stráááášně moc protože jsem byla hodně hubená před těhu,měla jsem 46kg...

In reply to by monika 2

No tetka už mam 64kg takže ještě 2kg a bude to celkem 20kg což je hrozný.Ale jinak bříško nijak obrovský nemam to já právě přibrala na zadek dost a právě tam mam strie a na bříšku ani jedna tak aspon něco.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka