Asi se už zblázním

12.01.2009

Ahoj! Nesu špatné zprávy :( Všechna moje veliká radost z pozitivního těhu testu se rozplynula..... V pátek jsem měla hladinu hcg jen něco přes 20, ale pozitivní a tak jsem měla dnes přijít zase. Ráno jsem si dělal znovu test, ale byl ještě slabší než v pátek, samozdřejmě jsem bulela..... Sestřička mi ale při odběru krve řekla, že testy nejsou objektivní, ale že těhu budu. Tak se mi nálada zase zvedla a měla jsem děsnou radost. Odpoledne jsem volala na výsledky a hcg bylo jen 7. Já se z toho asi zblázním.... :§) Prý to byla nějaká chemická gravidita ze stymulace. Proč mi nikdo neřekl, že se to může stát???? Já jsem se tak těšila na mimi a už jsme i plánovali svatbu. Holky já byla o víkendu v sedmém neby a teď je všechmo pryč :r:
Zítra jdu na injekci agolutinu. A pak už to asi vzdávám. Stejně když teď začnu pořádně s Mojžíšovou, nesmím po dvou měsících cvičení a pak po mobilizaci zase 6 měsíců otěhotnět. Což je dalších 8 měsíců bez mimi. Je mi strašně smutno..... Asi se tu ani do té doby neukážu, nejspíš bych to psychicky nezvládla. Ale vám všem přeju hooodně štěstí a brzké :!k: v bříšku.
pa

Ahojn Pavlínko,to mě mrzí.........Přeji,aby neboj ono to zas přijde a už opravdu a ty budeš v sedmém nebi :) Neboj uteče to jako voda a ty budeš nosit miminko v bříšku.Držim moc palečky kočko drž se papa :) :a: :a:

TO JE TÝRÁNÍ :w: :w: :w: :-g( to mi je moc líto,fakt s tebou cítím :j) :\/: ,ale svatbu nerušte k tomu přece není důvod naopak aspon se máte na co těšit a soustředit :\r/ ,neboj třeba to nebude trvat ani těch 8 měsíců a ani nebudeš vědět jak a znovu uvidíš // a už bude všechno v pořádku,nebreč :j) :n: :h: :k: :c:

To je tak strašně moc smutný!!! :""(

Z jaký stimulace se to prosimtě mohlo stát?? Někde jsem na netu četla, že berou těhotenství u hCG až od 500, že do této hladiny to může být kamufláž, ale nepochopila jsem, co že to maskuje a vydává se za těhotenství. Je i neuvěřitelný, že když v krvi bylo 20, že vůbec v moči mohlo něco být na test..

Snad máš v partnerovi oporu aby tě utěšil.. je mi to moc líto.. ať to tedy s tím cvičením vyjde! :)
Drž se holka!

Ahojky Pavluško. Tak to mi moc mrzí, že to nevyšlo. Ale jednou to přijde. už jste plánovali svatbu? A proč byste kvůli tomu, že nejsi těhulka měli přestat? Naopak myslím, že by to byl úžasný nápad, plánovat jí právě teď. Skvěle by ses zabavila a vyplnila 8 měsíců. To je přesně čas na plánování svatby a svatební cesty. Klidně si jí naplánujte na léto. Já se vdávala v červenci, a bylo to super. :c: A třeba se miminko podaří na svatební noc, nebo na svatební cestě. To by byla sranda, kdybyste mu mohli pak vyprávět, že bylo zpolozený při svatbě. :\r/ Nesmutni, bude líp. Držím moc pěstičky

Ahoj Pavlusko to je spatna zpravicka ach jo, to je blbe ze te na to neupozornili, uplne te chapu uz ses tesila na miminko a ted nic :( no ale to prejde a budes tehulka driv nez se nadejes :) drzim palecky papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky