ahoj únoračky,přešel už někdo nedejbože k lednovým?

12.01.2009

?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky..tak pozítří vstupujeme do 38. týdne..takže já bych to tak za týden i klidně brala... uf.. jsem nafouklá jak balón.. :s: ... ovšem podle vyšetření zatím nic..nic se neděje.. ani se malému nedivím, že se mu nechce do té zimy.. brrrr.. taky byl se mi nechtělo.. :s:

Ahojky!!Zatím vím jen o Zuzce Plaché. Nevím,kdy měla termín,ale porodila 7.1.zdravé mimčo i s pěknýma mírama!!

In reply to by vodnanka

květnových nás je zatím 68, ale taky jsme o měsíc později, takže se určo ještě někdo nahlásí.... a ne že budete přenášet jak leden, nebo si klidně přenášejte, ale ne v praze, nebo vás pošlem rodit do pardubic... nám zahltíte porodnice a nás pak budou vyhazovat? ani náhodou!!!!

In reply to by tehnoikstreeme.go

Tak myslím,že k nám ještě další přibyla,takže těch 63 by nás mělo být,ale myslím,že je nás víc,akorát rosellini to dlouho neaktualizovala,nemá teď dobrý přístup na net. Myslím,že okolo toho počtu 60 bylo těhulek v každém měsíci!!! A jak po tom pádu,dobrý?Nic tě nebolí? Já bych byla pořádně na nervy,ti povím!!!

In reply to by kockral

nee,v klidu,malej s eporad hejbe jak uzovka,jednou tam pak tam,ted me tady boxuje...tak mu asi nic neni..tak ja padalsa na prdel diky bohu...nebo lepereceno na lokty a pak prdel..:),aha,no me se zda nas strasne moc,natoze jsme nejkratsi mesic a kolik mela ta mala te zuzky?nevis?a jaktoze tak brz porodila?
s,marja,no uz se nam to blizi

In reply to by tehnoikstreeme.go

Ahojky,tak koukám,že píšu hodně se zpožděním.Vařila jsem špenát s volským okem,bramborem a polívku jsem měla brokolicovou. No,já dneska byla na kontrole,tak jdu zas příští týden,zatím to na nic nevypadá,ale doktor říkal,že je mimi větší a jelikož jsem už po císaři,tak by mi neradil přenášet,radil mi porodit nejlíp do konce 38.týdne,to bych ještě mohla rodit prý přirozeně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka