Svatba 20.9.2008

12.01.2009

Dlouho jsem tady neviděla žádnou svatbičku, tak jsem se rozhodla vložit sem tu svojí-byla 20.9.2008. Je to krátký sestřih, takže kdo má chuť a chvilku trpělivosti. Mrkněte.
PS-Jsem ta v těch bílých šarech-haha!
http://www.stream.cz/video/8/160267-svatba-tez-a-maiky

In reply to by ycram

Ahojky, děkuji moooc. Šatičky byli půjčený-nevím odkud jsi?, ale já si je půjčovala na Kladně. Nepamatuju si přesně, ale to půjčení i se závojem a pelerínou a takovým tím kruhem pod sukní bylo asi kolem 4000,-Kč.

In reply to by Tez

V červnu, ale uvidíme, jak to všechno bude. Prcka se narodí v březnu, tak jestli budu vypadat jako hroch, tak až v červenci :s: Nene, musíme v červnu...

In reply to by Tez

Hrozně moc se těším a vůbec... Někdy mě to všechno chytne a pak zas bych to všechno odložila(i svatbu i těhotenství - jenže pupek v 8.měsíci se už těžko odkládá :s: )
Ale jooo, budu už zaběhlá mamina, užijeme si to i s mimčem. Přítel je takový :spid: , nemá moc rád společnost a lidi, tak říkal, že i vlastní svatbu přežije a že se bude hlavně starat o malou. Takže mamča si po dvou letech dá pěkně do nosu a taťka bude krmit odstříkaným mlíčkem :qu: To jsem to hezky vymyslela.

In reply to by zabka85

Noo, to se teda pupek v osmým těžko odkládá-svatá pravda!!!HAha! :one:
Haha, tak snad přítele vlastní svatba neskolí! :\x: Ale myslím, že si to užije všichni tři, a budete vzpomínat!!!
Kde to budete mít?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hmm, to vypadá dobře, hlavně jak to mají focené večer!!! :k: :D :!k:

Mooooooooooooooc krááááááááásnááááááááá svadba.Velká gratulace at jste spolu moc štastní.Janík a Terka :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

Mooooooooooooooc krááááááááásnááááááááá svadba.Velká gratulace at jste spolu moc štastní.Janík a Terka :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Dííííky!!! Haha!
nevěděla jsem, že jsem v tom, tak jsem ho chudáka docela dost zapila a nejspíš i utopila v tom alkoholu, ale te´d je vše ok, tak snad to přežil bez úhony... :n: A zpětně je mi jasné, proč mi nebylo nijak moc dobře... :c:

In reply to by white_tie (neověřeno)

No, snažili jsme se o :cc): . Minulý rok v prosinci jsem vysadila antikoncepci a nic...já nemestruovala, pak jsem jednou měla MS v květnu a zase nic, testy negativní...Šla jsem na gyndu, on mi píchnul vyvolávačku a pak mě měsíc a půl sledoval (stylem, že jsem tam docházela 3x týdně na ultrazvul a krev-hormony), ale bylo to pořád stejné, nic se neměnilo. Chtěl mi i říct, kdyby bylo možné otěhotnět, ale ta situace za měsíc a půl nenastala. Pak zjistil, že mám asi uzavřený vajíčka a oni nemůžou ven...Tak jsem měla jít na laparoskopii, ale ještě předtím měl jít manža na spermigram (kdyby měl náhodou problém i on, aby se to řešilo na obouch stranách)-už jsme na něj byli i objednaný.
Pak byla svatba, ale už na tý svatbě mi bylo nějak divně, ještě mě tam týden bolelo břichio, pak týden v práci a hoky už to nevydrželi a poslali mě na gyndu...a já najednou 3.10. zjistila, že jsem těhotná (bez spermigramu, bez laparoskopie a bez MS-to teda nikdo nedokáže pochopit!). Takže svoje poslední kafe s kofeinem a cígo jsem měla 2.10., den předtím co mi brali krev na HCG, protože jsem si myslela, že je blbost, abych byla těhotná!
A od tý doby nekouřím, nepiju , ani kafe (měla jsem jedno bez kofeinu) a v podstatě ani nesouložím-haha!
A co vy? Mimčo plánovaný???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky