Mojžíšova metoda podruhé

12.01.2009

Ahoj holčiny,
tak jsem dneska byla podruhé na Mojžíšově metodě a čekala mě mobilizace kostrče a kontrola cviků (jestli je provádím dobře).
První co bylo, tak mi fyz. nahřála záda a kříž (to bylo v téhle zimě moc příjemné). Pak mi rozmasírovala záda a krk a trošku mě lámala :). Moje záda jsou prý docela v pohodě, jen mám uhnutou kostrč doleva a ztuhlou krční páteř. Poté následovala ta nejméně příjemná část, mobilizace kostrče. Upřímně, dalo se to přežít, ale nic příjemného. Bohužel není vše tak jak by mělo být a musím to absolvovat určitě ještě jednou, a to ve čtvrtek. Takže na čtvrtek se opravdu moc těším :(. Po rozdýchání mobilizace jsem dostala další nové cviky, některé mám opakovat 40x, takže když budu cvičit poctivě, tak mám pocit, že to tak 45 min denně bude.
Jinak z toho všeho mám moc dobrý pocit, jsem v klidu a mimčo tak nějak neřeším, tak doufám, že mi to vydrží i do termínu MS :).
Všem přeji krásný den.

No vyhlížím tě tady celý den. Tak vidíš to, že se to dalo přežít. Já na to jdu až 27.2. a do té doby jen cvičit, ale mám dojít jen do 20 opakování a pak už nezvyšovat. Takže kromě kostrče a krční páteře dobrý? Tak to je super. Já jsem neplatila vůbec nic.

In reply to by Dadis

Já dnes nějak nezvládám, samé uzávěrky a DPH, tak jsem lítala mezi firmama a jsem hotová. Až teď jsem se dostala do kanceláře.
Jo, jinak dobrý. Krční páteř mám od PC, to je mi úplně jasné a kolem té kostrče mám vevnitř nějaké ty uzlíky (ty trochu bolely), proto mi to hned zopakuje a pak mám cvičit doma a přijít až po MS. V pátek bych měla mít ovulku, tak uvidíme, jestli se podle teploty ukáže, tenhle měsíc, to mám nějaké rozhašené :(.
No, mně řekla 40 opakování, tak to jsem taky zvědavá, až to zkusím večer všechno udělat, jak dlouho mi to zabere. Ale žádný cvik ve dvojici, jak jsi o něm minule psala nemám :(. Asi mám cvičit osamotě :).
Jinak mám takový divný pocit klidu, že se až samotné mi to je divné. Nevím, jestli to je těma kapkama a nebo tím cvičením, ale je to fajn. Záda mi asi trošku povolují, tak na tom cvičení asi něco bude. A co Ty? Cítíš nějakou změnu?

In reply to by KackaTP

No je to jenom jakoby masírování zadku, ale ještě jsme se k tomu nedopracovali. Včera jsme po lyžování vytuhli. Taky jsem měla přijít po MS, ale už tam neměli volno, takže až po další MS. No když v práci sedím, tak cítím tu kostrč a jinak mi přijde že mi je líp a záda mě tak nebolí.

Ahojky,
taky přemýšlim jestli by mi to nepomohlo, ale mam strach z tý mobilizace kostrče. Jak to probíhá a trvá to dlouho?To jsou otázky co?Chodíš na placenou rehabilitaci nebo na doporučení od dr placené pojišťovnou?

In reply to by Nunu29

Ahojky,
to já měla taky strach a pořádný. Nebo nevím, jestli strach, ale určitě blbý pocit. Upřímně, nic příjemného to není, ale znám i horší věci. Probíhá to tak, že si klekneš a ona ti zkontroluje, jak vypadá kostrč a její okolí zevnitř. Pokud objeví nějaké vlasy, nebo uzlíky, tak je musí rozmasírovat a to bolí asi nejvíc, jinak je to jen nepříjemné.
Já chodím na rehabilitaci placenou pojišťovnou a to jsem původně myslela, že ji budu platit, protože jsem neměla žádné doporučení. Byla jsem u paní doktorky, která má vedle v domě rehabilitaci s tím, že bych chtěla mimčo a že mám zřejmě problém s páteří. Ona se na mě podívala a mojžíšovku mi normálně napsala. Takže rehabku mám zdarma, jen ta mobilizace se platí. Ale to je úplně směšná částka - 70,-- Kč.

In reply to by KackaTP

://: uau, tak to nevim jestli bych zvládla.To pozná prstem pohmatu jak vypadá kostrč zevnitř jo?To jsou teda věci. Ale vy máte asi všechno ostatní v pořádku a nedaří se vám otěhotnět nebo máte ještě nějakej jinej problém? Já mam problém s ovulací a na to by Mojžíšová asi nezabrala.

In reply to by Nunu29

Zvládla, já taky myslela, že to nedám. Když mi to řekla prvně, tak jsem si v duchu říkala, že to na mě může zkoušet, ale že nepůjdu. Sama mi řekla, že mě nutit nebude. Jenže pak se mi to doma rozleželo a mimčo chci, takže zkusím všechno a tohle není tak hrozný. Jde asi opravdu jen o ten pocit. Pro mne je asi co se týče bolesti horší zubař.
Já doufám, že ostatní mám v pořádku. Minulý měsíc jsem si měřila BT a křivka byla ukázková a tenhle měsíc ji mám nějakou rozlítanou, tak uvidím o víkendu, jestli se mi ovulka ukáže.
A co zkusit nějaké kapky nebo sirup? Já brala ten Ra-vit na imunitu a teď jsem dostala od paní doktorky, která mi napsala mojžíšovku, nějaké kapičky, které jsou přírodní (asi z 15 bylinek) a jsou na srovnání hormonální hladiny, na podporu plodnosti atd....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka