Vadny a nebo dobry

12.01.2009

Ahoj holky,mate nekdo prebalovaci pult od Cam??? http://www.solid-czech.cz/ftp/koupaci_pult.jpg Ja ho vcera objednala o d jedne pani skoro novy pro malou a dnes brouzdam na netu a nasla jsem tohle: http://www.aamon.cz/?p=1722 Takovych clanku uz bylo ://: ,ale na druhou stranu nechci v zadnym pripade ohrozit zdravi nasi holcicky :girl: :n: :n: :n: ,co vy na to,nebo co vy na to,co ho vlastnite????

Kliknutím vložíte smajlíky:

že jsi tohle četla,zda by nešlo to vzít zpět. Mělo by to jít ještě zrušit,pokud jsi ho už nezaplatila. Já bych se toho bála a nepoužívala bych ho.

Jestli už jsi ho koupila, tak bych na ten pult dala ještě plínku,aby na tom nebyla. Dříve se s tím nikdo nezabýval a taky jsme vyrostli.

In reply to by Rendulik

Já bych si s tím tolik hlavu nedělala. Nikdy nemáš úplnou jistotu, že ten a ten výrobek je bez závad. Na tom pultíku bude stejně jenom chvilku než se přebalí a stejně bude mít pod sebou plínku,aby jí to nestudilo. Podle mě jestli ten pult nebude kousat celý den,tak se nic nestane. Mě by to spíš vadilo u kousátka nebo nějaké hračky. To by letělo do koše. Ani jsem nepostřehla jestli to je i s vaničkou pult? Já teda ze začátku přebalovala na zemi, protože moje dítě je dost hyperaktivní,koupila jsem cestovní postýlku,co mám pult s kšírama, aby se mi tam nemohla otočit. A ten mi naprosto vyhovuje.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka