1.očkování a pár foteček :-)

janka...82
12.01.2009

Ahoj děvčátka. Dneska jsme byli na prvním očkování. 26.1. nám budou 4 měsíce, tak nám zrovna udělali 4 měsíční prohlídku. Máme už 7 kg (přesněji asi 7,072kg). Znova nás měřili a dvěma rozdílnými metry, a každý měřil jinak :00: Takže máme asi 65 cm. Minule jsem Vám psala, že máme 68 cm :s: Že by se malý zmenšil? :s: Jinak je jasné, že malej při očkování brečel, teď se krásně usmívá- jsem zvědavá na večer :O jak mu bude. Posílám pár fotek :dance:

malej krásně roste, už je to pořádnej chlap :c: a míry jsou taky super :-) my máme v 9 měsících 8,5 kg, takže to co vy jsme ve 4 měsících rozhodně neměli :s:

ahoj jani, teeeda - vy jste vyrostli!! matysek je sikovnej chlap a roste do krasy, fakt :h: :one: zabka+kaja

ahojky Jani a Matýsku moc krásné fotečky moc mu to tam sluší a jak ti krásně roste je to šikula sisina a Matějíček

veverku,tu uplně zbožnuju :s: .Jinak malej má moc pěknou váhu a přeju vám,aby očkování nemělo žádný vedlejší účinky,jako teplůtka a tak. tak ať pěkně prospíváte nadále,malej je kouzelnej klučina :h: :h: :h: Gabča,Filípek,Domčulka

jůůůůůůůůůů fotečky Matýska, paráda :qu: :qu: :qu: Matýsek je fakt veliký fešák :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: a musím říct že roste na očích :one: a krásně se umí smát :c: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka