prosím poraďte:-(

12.01.2009

Ahoj těhulky ale hlavně maminy! Jak se daří s mimi? Naší Natálce bude zítra 10 týdnů. Dost zlobí ale jsme šťastní že ji máme. Prosím Vás ale o nějaké zkušenosti. Ve středu mě čeká kontrola po šestinedelí a mám hrozný strach. Porod nebyl nejlehčí, ale už na to nemyslím. Horší je,že mě pobolíva kolem pupíku, ne vždy ale často. No a druhý problém je ten, že jízva po šití se celkem zahojila ale jakoby mi tam něco vyrostlo navíc nebo co. Takový kus asi cm veliký, placatý. Je to červený, ale nebolí to. Myslela jsem, že je to něco co mělo srůst zpátky na jednu nebo druhou stranu a nezrostlo ale zase se mi nezdá že by to někde chybělo, tak si myslím, že je to tam navíc. Vůbec nevím co bude. Určitě by to překáželo při milování a tak. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Co mi s tím asi doktor bude dělat? Vydržím vše ale nechci do nemocnice. Prosím poraďte mi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jé, našemu Vojtovi bude taky zítra 10 týdnů a na kontrolu po šestinedělí jdu taky ve středu. Jako bych si četla o sobě, já byla zašívaná až ke konečníku a kousek i dovnitř pochvy. Už mi to myslím srostlo, ale taky to pořád zkoumám, že je to takové divné s nějakým výrůstkem, někdy mi v tom šití divně táhne,ale říkám si, že je to asi normální a hojí se to pomalu. Jsem zvědavá, co mi doktorka řekne. Mě taky pobolívá kousek od pupku, prý to taky může být rozestup břišních svalů, občas mi tam cosi stuhne a zas to povolí. No nemáme to jednoduché, že! :00:

Taky mi tam po šití zůstal "výrustek" ale mě stehy dost bolely, tak jsem šla na kontrolu dřív a říkal, že to je normální. Toho se už nezbavíš, ale při milování ti to vůbec vadit nebude. Taky jsem to vystrašená zkoumala. A teď už to je 5 měsíců a mám to pořád. To není na škodu a uvidíš, že to bude ok. A kontroly se neboj. Jen zkontroluje dělohu, jestli je už "zcvrklá" zpět a taky se zeptá na kojení. Teda mě se ptal a říkal, že jestli nebude problém, tak až za rok. Tak ať ti to dobře dopadne :one: :a:

Ahoj Ally, ta věcička co ti tam vyrostla je pravděpodobně kožní řasa, mám ji taky. Ještě jsem se od porodu s přítelem nemilovala, ale myslím, že na to to vliv nemá. Co se týče té bolesti, raději nic nezanedbávej a za doktorkou zajdi. Už kvůli Natálce :-)
Ale abych tě uklidnila, já jsem u doktorky taky ještě nebyla a to má malý skoro pět měsíců :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka